HARA centras

Naujienos


2011 03 16 10:00 iki 2011 03 20 18:00

TANTRINIS GYVENIMO BŪDAS: nuo sekso į supersąmonę

Su Anand Premartha (Olandija) ir Satyam Svarup (Italija)

 

Kai išmokstame atpažinti ir sekti savo natūralų savo moteriškosios ar vyriškosios gyvybinės energijos judėjimą, tampa lengviau būti tėkmėje ir atsiverti galimybėms, kurias gyvenimas mums siūlo kiekviename žingsnyje.

Tantra duoda labai tikslų ir mokslišką žmogiškųjų priešybių (vyriškumo/moteriškumo) šokio žemėlapį ir parodo, kaip išnaudoti jo dinamiką, kad užpildytumėte visą savo augimo potencialą, tiek individualiai, tiek poroje.

Šiame seminare jūs turėsite galimybę patirti, kas yra vyro ir moters susitikimas skirtinguose lygmenyse, ir per šią patirtį būsite mokomi, kaip tai panaudoti savo gyvenime ir tarpusavio santykiuose, ypač kai tai:


• fizinis potraukis ir malonumas;
• meilė ir tarpusavio santykiai;
• įkvėpimas ir kūrybinė partnerystė;
• didžiojo tantrinio susitikimo paslaptis.

 

Tokiu būdu jūs išmoksite susidraugauti su savo energija, sekti jos natūralia tėkme, dalintis ja ir mėgautis tuo taip, kaip tai geriausia.
Kai esate atsipalaidavę savyje ir ryšyje su kitais, totaliai būdami tiek savo žemiškojoje ir seksualiojoje esybėje, tiek dieviškojoje sąmonėje, jūs galite praktikuoti Tantrą taip, kad tai vestų nuo Sekso į Supersąmonę.

Šis seminaras tinkamas tiek poroms, tiek pavieniams. Kviečiame poras, patiriančias sunkumus tarpusavio santykiuose arba norinčias atrasti gilesnį, intymesnį ryšį, ir esančius be poros. Kviečiame visus, kad ir koks būtų jūsų meilės ryšių statusas: vienišius ir esančius bet kokioje partnerystėje, norinčius užmegzti santykius, nusivylusius paskutine partnerystės patirtimi, norinčius vėl atsiverti tarpusavio ryšiui, visiškai užsidariusius... Viskas bus integruota į seminaro procesą ir priimta su pagarba, saugioje ir atveriančioje erdvėje, kokią sugeba sukurti Premartha ir Svarup.

 

 Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje Trakų raj.

 

Seminaro kaina:
užsiregistravusiems elektroniniu paštu iki kovo 1 d. – 900 Lt,
užsiregistravusiems iki kovo 9 d. – 950 Lt,
vėliau – 1100 Lt.
Papildomai – 250 Lt už maistą ir pragyvenimą. 
 
Informacija ir registracija:
tel. +370-656-89445 (Shakti),
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)

 

Nuolatiniams HARA centro seminarų dalyviams yra galimybė tartis dėl mokėjimo už seminarą dalimis.

 

Taip pat žr.:

www.primaltantra.com

 

Susidomėjusiems seminaru rekomenduojame straipsnį:

SEKSAS IR TANTRA: kur slypi tikrosios ekstazės paslaptis?

Kodėl žodis „seksas“ yra pats ieškomiausias „Google“ paieškos sistemoje? Ko žmonės ieško, rašydami tą žodį? Kokios iliuzijos, mitai ir nusivylimai slypi jame? Galbūt nekartą pasimylėję klausdavote savęs: „Argi čia ir yra Tai?“ Negi čia ir yra tai, kas vadinama seksu?..