HARA centras

Naujienos


2020 03 13 18:30 iki 21:00

ASMENINĖS ŠEIMOS KONSTELIACIJOS su Svarup

Konsteliacijos terminas yra kilęs iš astronomijos - taip yra vadinamas žvaigždynas, žvaigždžių telkinys. Norime mes to ar ne, kaip ir žvaigždės žvaigždyne, kiekvienas esame savo šeimos, giminės, tautos dalis, užimame joje tam tikrą vietą, atliekame tam tikrą vaidmenį ir esame veikiami tam tikrų dėsnių.

Apsvarstykite tai:  Kaip yra visatos dėsniai (pvz. Traukos galia), taip pat yra ir gairės, vadinamos meilės dėsniais, kurie veikia jūsų šeimoje ir giminėje. Jie daro įtaką Jūsų kasdienybei Jums nežinomais būdais, nes jie veikia pasąmonėje.

Šeimos konsteliacijos yra galingas metodas, kuris atskleidžia ir padeda išspręsti šeimos konfliktus, kurių šaknys glūdi kolektyvinėje šeimos ir giminės pasąmonėje.

Konsteliacija iškelia į dienos šviesą mūsų glaudžias sąsajas su šeima bei bendruomene ir veda į gilų patirtinį supratimą pirmapradės meilės, kuri glūdi kiekvieno protinio, psichosomatinio ar fizinio kentėjimo gelmėje. Kai ta meilė išlaisvinama iš nesąmoningų sąsajų, besitęsiančių per vieną, dvi ar net tris giminės kartas, ji tampa galinga gydančia jėga.

 

Kada tinka šeimos konsteliacija?

*Kai gyvenime nutinka kas nors labai reikšmingo.

*Esant nuolatiniams fiziniams simptomams (tokiems kaip nutukimas, anoreksija, astma, panikos priepuoliai, opos, kolitas, vėžys). Ši terapija papildo medicinos priemones, bet jų nepakeičia; visų pirma, be abejo, reikalinga medikų priežiūra ir gydymas.

*Esant nuolatiniams emociniams simptomams (tokiems kaip įniršis, depresija, izoliacijos ar nepriklausymo jausmas).

*Esant nuolatiniams elgesio simptomams (tokiems kai žalingi įpročiai, polinkis į nelaimingus atsitikimus, valgymo sutrikimai).

*Jei gyvenime egzistuoja šablonai, kurių atrodo neįmanoma pakeisti.

*Jei žmogus jaučiasi įklimpęs, prislėgtas gyvenimo ir nesugeba būti savimi.

*Jei nuolat reikalinga individuali terapija.

*Jei yra kas nors, kas mus baugina.

*Poromos, kurios ruošiasi bendram gyvenimui ar besilaukiančioms moterims prieš gimstant kūdikiui (prevencinė konsteliacija).

Jeigu norite artimiau susipažinti su šeimos konsteliacijų metodu ir praktiškai patirti kaip jis veikia, galite sudalyvauti kitų žmonių šeimos konsteliacijų procese (nemokama) arba užsisakyti savo asmeninę šeimos konsteliaciją.

Norint užsisakyti asmeninę konsteliaciją, būtina užsiregistruoti iš anksto. Kiekvienos iš jų trukmė apie 1,5-2val.

Galite dalyvauti vienoje, keliose arba visose.

 

 

 

 

Registracija ir informacija:
Mob. +37068512622 (Aidas)
el. paštas: aidas@hara.lt