HARA centras

Naujienos


2018 03 20 10:00 iki 2018 03 24 17:15

AŠ GYVENU SU SIELOS MISIJA: GYVENIMO TRANSFORMACIJA

Kviečiame iš naujo išgyventi gyvumo ir pilnatvės ilgesį – tą kibirkštį, atnešusią Jus į šį gyvenimą!

Seminaro metu turėsite galimybę peržvelgti savo asmeninį evoliucijos procesą, įsivertinti kaip jis dera su jūsų prigimtine misija bei nuspręsti kaip jį norėtumėte pakreipti. Tyrinėsime:

  • GIMIMO PROCESĄ - ieškosime ir susigrąžinsime pradinę kibirkštį, per kurią jūs gimėte ir kuri suteikia gyvenimui prasmę, džiaugsmą, pilnatvę.

  • LAIKĄ, PRALEISTĄ GIMDOJE - mokysimės atpažinti kaip šeima ir giminė jus įtakojo jau prieš gimstant bei, pasitelkus atjautą ir supratimą, mokysimės šias įtakas paleisti, išsklaidyti.

  • IŠ KUR JŪS ATĖJOTE IR KUR EINATE – patirsime, kas slypi jūsų sielos praeityje ir kokia yra nauja jos kryptis, kuri padėtų jūsų evoliucijai.

Mes visi gimstame pilni ryškių ir spalvingų savybių bei gebėjimų, kurie kuria mūsų unikalų ir praturtinantį indėlį į Gyvenimą. Dalinamasis jais padaro mus laimingais ir trykštančiais energija. Tačiau dažnai mes esame pamiršę arba tiesiog neišmokę jų puoselėti. Mes puikiai išmanome kaip atlikti tai, ką privalome - pareigas, vietoje to, kad darytumėme tai, kam esam gimę.

Tokį elgesį lemia įvairūs gyliai įsišakniję sąlygotumai – apie save, apie kitus, apie pasaulį. Neretai pirmieji jų atsiranda dar prieš mūsų gimimą - būnant gimdoje - kur mes sugeriame savo šeimos ir giminės „skylę“, nepritekliaus pojūtį. Mes tampame šių sąlygotumų įkaitais dar prieš turėdami atskiro egzistavimo pojūtį.

Kuomet mes vėl atrandame savo gyvenimo kibirkštį – įsimylime Gyvenimą - tuomet vėl susijungiame su savo natūraliomis savybėmis ir gebėjimais, kurie yra esminiai ir mūsų dabartiniame gyvenime bei giliu noru būti čia. Labai dažnai mūsų gimimo aplinkybės aptemdo šią kibirkštį, sukurdamos susvetimėjimo nuo šio gyvenimo pojūtį, dėl ko tampa sunku aktyviai dalyvauti bendruomenėje bei dalintis savo prigimtinėmis dovanomis. Labai dažnai prigimtiniai gebėjimai ir savybės būna tiesiog pamiršti.

Kuomet ši kibirkštis yra įžiebiama iš naujo ir mes jaučiamės pilnai priimti savo esamos aplinkos, atsiranda gilus priklausymo pojūtis. Dalinimasis savo gebėjimais ir savybėmis tampa natūraliu buvimo aspektu. Gyvenimas tampa nuotykiu, kuriame jūs randate tikrąją savo išraišką (kas tai bebūtų, nuo šedevro tapymo iki gero maisto gaminimo), o ją lydi gilus lengvumo ir pasitenkinimo pojūtis. Tuomet jūs iš tikrųjų dalinatės savimi!

 

Premartha de Koning

(Olandija) studijavo menus Amsterdame, baigė dvasinio terapeuto studijas RIMU (Oregonas, JAV).

Svarup Disegni (Italija) studijavo filosofiją bei astrologiją Romoje ir psichoterapiją pas R.D. Laing Londone, čia kelerius metus vadovavo vienai iš jo terapeutų bendruomenių.

Jie yra mylimieji, draugai ir partneriai. Dirba drauge nuo 1986 m. Drauge veda Naujos Pradžios (Fresh Beginnings) procesą Punoje (Indija), jų specializacija - pirminė terapija (Primal) ir Tantra. Iš jų meilės su darbo patirties jungties išaugo

 

DUKART GIMĘ, TRANSFORMACIJOS MOKYKLA, siūlanti pačias įvairiausias grupes, kursus bei mokymus. Drauge jie parašė knygą „Twice Born, Healing The Past-Creating A New Future" („Dukart gimę, praeities gydymas, naujos ateities kūrimas").

 

"...Kiekvienas žmogus ateina į šį pasaulį su specifine paskirtimi: jis ar ji turi kažką išpildyti, pristatyti tam tikrą žinią, užbaigti tam tikrą darbą. Jūs nesate čia atsitiktinai, jūs esate čia prasmingai. Už jūsų yra paskirtis. Visuma ketina per jus kai ką padaryti..."

Ošo

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)