HARA centras

Naujienos


2019 02 28 18:00 iki 2019 03 03 18:00

ENERGIJOS KONSULTAVIMO MOKYMAI – I Modulis: Čakrų anatomija su Amiya (Meksika)

Šie mokymai skirti tiems, kurie dirba arba nori išmokti dirbti su žmonėmis; tiems, kurie trokšta realizuoti savo potencialą ir nori pagilinti savo žinias, suvokimą ir įgūdžius. Pasinaudokite šia reta gilių mokymų galimybe apie energijos kūnus ir čakras. Taip, kaip mūsų fizinis kūnas turi tam tikrą kaulų, raumenų ir audinių struktūrą, taip ir 7 energijos kūnai auroje, kurie sudaro visumą. Kiekvienas energijos kūnas yra susijęs su vienu iš 7 energetinių centrų arba čakrų fiziniame kūne. Čakrų sistema yra žmonijos sąmonės vystymosi reprezentacija Rytuose, taip kaip Vakaruose esančios teorijas apie psichologinę ir emocinę žmogaus raidą. Šie mokymai apima abi puses. Pirmame modulyje, tyrinėsime 7 čakrų seką ir energijos kūnus patyriminiu ir teoriniu būdu. Mes atrasime kokybinius energijos skirtumus kiekvienoje čakroje žavingu, asmeniniu ir praktiniu būdu.

Teorinė dalis susidės iš:

● Čakrų žemėlapis ir aura

● Su čakromis susijusios problemos: Kokia yra sveika kiekvienos čakros išraiška?

● Kokios problemos gali susidaryti kiekvienoje čakroje dėl vaikystės sąlygojimų, traumų ir kt., ir gali trukdyti natūraliai energijos tėkmei?

● Kokia yra vyriška ir moteriška kiekvienos čakros išraiška?

● Kas yra hara?

 

1 Modulis suteikia gilų suvokimą apie 7 čakras ir yra pagrindas Energijos skaitymo mokymams 2 Modulyje.

 

Šis modulis vyks du savaitgalius. Pirmas savaitgalį pradėsime vasario 28 d.18:00 ir tęsime darbą iki kovo 3d. 18:00 val.

Antrą savaitgalį pradėsime balandžio 25 d. 18:00 val. ir tęsime iki balandžio 28 d. 18:00 val. Modulis susideda iš 7 dienų.

Modulis vyks Kaune.

 

 

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)