HARA centras

Naujienos


2019 07 22 10:00 iki 2019 07 31 16:15

Energijos konsultavimo mokymai – II Modulis: Energijos skaitymas su Sugandho (Vokietija)

Energijos skaitymas gali padėti rasti sprendimą klausimams kiekvieno žmogaus gyvenime. Lavindami savo intuiciją su meditacija ir meile, natūraliai stipriname savo natūralius skaitymo įgūdžius. Dėl to, kad intuicija yra toli nuo logikos, energijos skaitymas nėra analizė; greičiau tai yra mylinti meditatyvi erdvė, kuriose įtampos ir simptomai gali išnykti, o mes galime drąsiai pasinerti į savo esybės gelmes. Žingsnis po žingsnio išmoksime paleisti proto racionalumą bei projekcijas ir atversime kelią subtilių vibracijų ir energijų suvokimui per duris, kurios yra širdies čakra ir trečioji akis. Galime išmokti priimti, susiderinti ir harmoningai būti natūralioje savo egzistencijos būsenoje.

Širdis yra moteriška erdvė, kurioje tiek vyrai, tiek moterys gali išmokti subalansuoti savo energijas ir padėti kitiems. Kai širdies intuicija taps mūsų pagrindiniu vidiniu vedliu, toliau galime atrasti, kaip moteriškos – priėmimo ir besąlyginės meilės – savybės bei vyriškos – aiškumo ir sąmoningumo – savybės tampa dviem pagrindiniais įrankiais energijos skaityme.

 

Energijos skaitymo įgūdžiai:

● Suvokimo aiškumas: širdies intuicija

● Transformacinės kiekvienos čakros ir visos energetinės sistemos savybės, jų atradimas

● Visų čakrų energijos skaitymo praktikavimas, taip pat vidinės vyriškos ir moteriškos energijų skaitymas

● Klausymo ir komunikavimo įgūdžiai – Transformacinei sąmoningumo ir priėmimo kokybei palaikyti

 

Būtinas reikalavimas: praeiti, Energijos konsultavimo mokymai – I Modulis: Čakrų anatomija

Modulis vyks kaimo turizmo sodyboje Frankava Trakų rajone.

 

 

Apie Sugandho

Sugandho yra vyresnioji OSHO terapeutė, turinti daugiau nei 25 metus mokymų visame pasaulyje vedimo patirties, įskaitant Europą, Aziją ir Viduriniuosius Rytus. Jos išsilavinimas apima mokslinius laipsnius psichologijoje, sociologijoje ir edukacijoje. Taip pat ji mokėsi ir patyrė daugybę alternatyvių metodų, tokių kaip meditacija, reiki, čakrų alchemija, neo-reicho pulsacijos (kvėpavimas), hipnozė, NLP, darbas su seksualiniais sąlygotumais , darbas su vaikystės sąlygotumais ir darbas paremtas Primal. Sugandho sujungia savo profesionalias žinias Vakarų psichologijoje su alternatyviais Rytų metodais. Ji vadovauja OSHO institutui vidinei alchemijai ir meditacijai, veda čakrų alchemijos mokymus bei dirbtuves ir teikia asmenines sesijas. Ji  gyvena Izraelyje ir savo darbe yra įkvėpta dykumoje tvyrančios tylos.


 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)