HARA centras

Naujienos


2019 03 23 10:00 iki 2019 03 27 16:30

MĖLYNASIS SAFYRAS- KŪRYBIŠKA DVASIA su Svarup ir Premartha

Kūrybiškumas gimsta iš unikalumo. Sielos lygmenyje tai reiškia jausti ryšį su savo vidiniu Vedimu – skaidria Deimantine erdve, kurioje galima atpažinti savo vidinę šviesą, įsiklausyti į ją ir leisti jai pasireikšti kokia tik nori forma. Tuomet tavo veiksmų ir išraiškų rezultatas skleidžia grožį ir tobulumą, kylančius iš džiaugsmo ir įžvalgos.

Kūrybiškumas yra gebėjimas atpažinti tėkmę, melodiją, formą ir įgyvendinti tai tikrovėje. To rezultatas gali būti meno kūrinys, darbo projektas, gražus gyvenimas ar mistinis patyrimas.

Vis dėlto nuo vaikystės ir ypač mokykloje esame mokomi bijoti to, kas neįprasta, ir labiau pasikliauti tuo, ką išmokstame mėgdžiodami ir kartodami. Tokiu būdu mes prarandame ryšį su tuo, kas kyla iš vidaus ir išmokstame pasitikėti savo protu vietoj intuicijos. Kai prarandame skaidrią Deimantinę įžvalgos erdvę, savo būties vedimą, pasikliauname vien protu, kuris veikia kartodamas ir negali sukurti nieko naujo.

Sekdami tik savo protu, tampame mėgdžiotojais ir daugiau negalime patirti kūrybos džiaugsmo. Pasikliaujame savo superego, kad mus vestų, ir sekame kažkieno kito žemėlapiu tyrinėti savo nepažintą teritoriją.

Šioje grupėje sukursime daugybę situacijų ir pasiūlysime daugybę skirtingų metodų iš naujo atrasti ryšį su savo Deimantiniu vedimu ir išmokti pasikliauti Mėlynąją esme, su kuria esame gimę.

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)