HARA centras

Naujienos


2019 09 6 18:00 iki 2019 09 08 16:30

RYŠIO SU GAMTOS DVASIOMIS KŪRIMAS su Kabir ir Chetna

Kviečiame jus pamatyti gamtą kaip vartus, kurie sveikina ir priima visus, žengiančius į paslaptingą šamanišką pasaulį. Šie mokymai pasiūlys jums stipriai veikiančias praktikas ir ceremonijas, kurios įgalins užmegzti gilų ryšį su gamtos dvasiomis.

Šio savaitgalio metu, tyrinėsite esmines gyvybės audėjų energijas, keliavimo tarp skirtingų pasaulių praktiką, išmoksite šventą gyvenimo kalbą. Mokysitės apie tai, kas būtyje matoma ir tai, kas nematoma, pajusite jautrumo sėklas, tapsime atjautos kanalu išmoksite matyti gamtą šamano akimis.


Laikas: Rugsėjo 6, 7, 8 d., 2019.
Vieta: Hara centras, Užšilių g. 2, 45144, Kaunas, Lietuva.
Penktadienio pasveikinimo ceremonija penktadienį nuo 18 val.: 35 eurai
Visas savaitgalis su penktadienio ceremonija: 235 eurai

Pasveikinimo ceremonija skirta pagerbti gamtos dvasias vyks penktadienio vakarą. Tai nuostabi galimybė tiems, kas negali dalyvauti visą savaitgalį.


Seminaras ves Pete Bengry ir Chetna Lawless.

Pete Bengry yra profesionalus perkusininkas, turintis daugiau nei 20 metų patirties. Jis yra koncertavęs visame pasaulyje kaip muzikinės grupės Cornershop atlikėjas, ši grupė išgarsėjo su geriausiu savo hitu 1998 m. „Brimful of Asha“. Vedamas Protėvių ritmo (Ancestral Rhythm), savo šamaniškos praktikos Pete Bengry atneša džiaugsmą ir išmintį žmonių gyvenimams.

http://www.beinginbeauty.com/

Chetna Helen Lawless kartu su kitais įkūrė Laughing Rainbow Mystery School 1987 m. ir visą tą laiką mokė ir praktikavo meditaciją, asmeninį augimą ir planetos gydymo metodus. Ji išmoko mokyti esminio šamanizmo iš Sandros Ingerman, vienos svarbiausių šiandienos šamanizmo autorių ir mokytojų.

http://www.vision-voyages.com/

Registracija ir papildoma informacija:
amiya.bernal@gmail.com
aidas@hara.lt