HARA centras

Naujienos


2020 08 5 10:00 iki 2020 08 09 16:30

ŽMONĖS, DIRBANTYS SU ŽMONĖMIS su Tarika Glubin

Žmonės, dirbantys su žmonėmis

Šis seminaras - mokymosi patirtis, skirta terapijos specialistams, sesijų vedėjams, kūno terapeutams, jogos mokytojams ir treneriams, kaučeriams, gydytojams, stomatologams ir visiems, kurių darbas susijęs su labai asmenine santykių tarp kliento ir specialisto dinamika.

Kursuose pagrindinis dėmesys skiriamas santykių išsiaiškinimui, siekiant apsaugoti šio specifinio ryšio integralumą. Kai šių santykių ribos yra aiškios ir gerbiamos, terapeutas gali ilsėtis savo širdyje, tarsi namuose, sukurdamas erdvę, kurioje kliento pasitikėjimui ir atvirumui lengviau skleistis.

Šiame kurse apžvelgsime sudėtingas sudedamąsias dalis, kurios sukuria gydančią atmosferą, įskaitant ir priežastis, dėl kurių mes pasirinkome dirbti su žmonėmis tokiu intymiu būdu. Šis supratimas yra būtinas tiems, kas nori sąmoningai suvokti kaip išlaikyti aiškias ribas ir etiškus santykius tarp kliento ir specialisto. Ošo požiūriu, specialisto širdyje yra meilė, tokia meilė, kuri yra sąmoninga.

Tarika Glubin turi psichologijos magistro laipsnį iš Antioch Universiteto, Seattle (JAV)  bei daugiau nei 30 metų individualių konsultacijų bei darbo su grupėmis (Europoje, Indijoje, JAV) patirties. Jos darbo sritys: pirminė (primal) terapija, ankstyvosios vaikystės sąlygotumų terapija, kūno psichoterapija, porų terapija.

Tarika veda tokius seminarus kaip „Laisvės procesas" (AFH), „Maištingoji dvasia", „Laisvė būti" bei Ošo terapeutų mokymai. Jos kaip Ošo terapeutės darbas įkvėpė ją sukurti transesencinę techniką (prasmingo gyvenimo raktą), kuri skatina disidentifikaciją nuo savo ego ir gyvenimą čia ir dabar.

 

 

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)