HARA centras

Kalendorius


2008 06 6 17:00 iki 2008 06 08 18:00

ŠEIMOS KONSTELIACIJA

Kviečiame artimiau susipažinti su sparčiai populiarėjančiu šeimos konsteliacijos metodu, pamatyti, kaip jis veikia praktiškai.

Konsteliacijos terminas yra atėjęs iš astronomijos - taip yra vadinamas žvaigždynas, žvaigždžių telkinys. Norime mes to ar ne, kaip ir žvaigždės žvaigždyne, kiekvienas esame savo šeimos, giminės, tautos dalis, užimame joje tam tikrą vietą, atliekame tam tikrą vaidmenį ir esame veikiami tam tikrų dėsnių. Svarbiausias iš jų - tėvai perduoda savo vaikams gyvybę ir meilę. Vaikai ją priima. Ir tas priėmimas yra aklas, besąlygiškas. Jei kas nors šeimoje, giminėje kenčia, yra atstumtas, pamirštas, vaikas jaučia tai ir iš meilės prisiima tą kančią sau. Prisiimtoji kančia pasireiškia įvairiomis fizinėmis bei psichologinėmis problemomis: ligomis (paprastai onkologinėmis, psichikos, autoimuninėmis), beprasmybės jausmu, depresija, polinkiu į savižudybę, nesėkmingais tarpusavio santykiais, sunkumais darbe ir t.t. Šeimos konsteliacija suteikia galimybę atkurti harmoniją visos šeimos, giminės sistemoje, panaikinti pačias problemos priežastis.

Seminare gali dalyvauti visi besidomintys šiuo metodu. Ypač kviečiame tuos, kurie planuoja labiau gilintis į šeimos konsteliacijos metodą, taikyti jį savo gydymo praktikoje, darbinėje veikloje etc.

Seminarą ves Moumina Jeffs.

Seminaro laikas:

birželio 6 d. (penktadienį) 17-22 val.;

birželio 7 d. (šeštadienį) 10-22 val.;

birželio 8 d. (sekmadienį) 10-18 val.

Jei neturite galimybės atvykti pirmąją seminaro dieną (penktadienį), galite prisijungti prie grupės nuo antrosios dienos (šeštadienio).

 

Registracija, informacija, klausimai:

tel. +370-685-12622, aidas@meileskelias.lt (Aidas).

 

Dėmesio!

2008 - 2009 m. vyks 250 val. trukmės šeimos konsteliacijos mokymai. Kviečiame dalyvauti!

Daugiau informacijos apie mokymus:

ŠEIMOS KONSTELIACIJOS MOKYMAI, IV DALIS
ŠEIMOS KONSTELIACIJOS MOKYMAI, V DALIS
Rekomenduojama paskaityti: