HARA centras

Kalendorius


2009 03 27 10:00 iki 2009 03 29 18:00

Asmeninės laisvės mokymai su Tarika Glubin, I d.

Su Tarika Glubin (JAV)

Laisvės instituto programa, sukurta specialiai Lietuvai.

DĖMESIO!

Seminaro pristatymas - kovo 24 d., 18 val.

Asmeninės Tarikos sesijos - kovo 25-26 d.

 

Daugelis negali dalyvauti laisvės procese (FP), kuris vyksta Indijoje ir Vokietijoje, kadangi tam reikia gerų anglų kalbos žinių, didelių laiko ir finansinių išteklių. Šie mokymai - tai galimybė Lietuvoje pasisemti išminties, sukauptos visos terapinės mokyklos per daugiau nei 30 metų.

Tai vienas giliausių kada nors sukurtų terapinių procesų, reikalaujančių vidinės brandos ir motyvacijos, drąsos ir pasiryžimo, sąmoningumo ir suvokimo, kad patys esame savo gyvenimo šeimininkai ir niekas, išskyrus mus pačius, jo nepakeis. Tai yra maištas prieš viską, kas primesta, netikra, kas skaudina,  verčia užsiverti, slėptis pačiam nuo savęs, kas trukdo matyti ir priimti pasaulį tokį, koks jis yra. Tai ėjimas į pačią savo esmę - ten, kur esame tikri ir laisvi.

Mokymuose gali dalyvauti tie, kas buvo prieš tai tam tikrose grupėse ir turi tam tikrą pasiruošimą. Dalyvių skaičius yra ribotas. Mokymų metu Tarika didelę laio dalį dirba asmeniškai, dažnai tai būna panašu į asmeninį darbą su jumis grupėje.

Mokymai susideda iš keturių seminarų, išdėstytų per 2 metų laikotarpį.

1 dalis. 2009 kovo 27 – 29 d.

2 dalis. 2009 lapkritis

3 dalis. 2010 pavasaris

4 dalis. 2010 ruduo

 

Galima dalyvauti visoje programoje arba atskirose dalyse. Tarp seminarų dalyviai gaus „namų darbus“, taigi procesas nenutrūks visus dvejus metus.

Norintiems  daugiau sužinoti, kas yra darbas su sąlygotumais, rekomenduojame perskaityti straipsnį „Darbas su sąlygotumais arba ką daryti su siuvėjo „chalturščiko“ švarku?“

 

Taip pat žr. : www.free4being.com

 

Seminaras vyks Kaune, HARA centre. Būtina registruotis iš anksto. Dalyvių skaičius ribotas!

 

 

Registracija:

Tel: +370 685 1 26 22, el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas).