HARA centras

Kalendorius


2009 02 22 10:00 iki 18:00

REIKI rato susibūrimas bei I ir II pakopos iniciacijos

Reiki gydymo menas atsirado Japonijoje XX a. pradžioje, bet jo šaknys glūdi slaptame budistiniame gydymo mene, kuris, spėjama, atsirado kartu su Sidhartha Buddha mokymu. Nemažai senovės egiptiečių, šumerų, ankstyvosios krikščionybės gnostikų dvasinio gydymo metodų turi didelių panašumų su Reiki metodu. Reiki atkūrėjas japonas MIKAO USUI teigia, kad šis metodas gyvavo per visą žmonijos istoriją, tačiau dažniausiai būdavo slaptas, todėl išnykdavo kartu su didžiosiomis kultūromis, o paskui vėl atgimdavo.

Šio metodo esmė yra supratimas, kad egzistuoja dvasinė, nematoma energija, esanti visur, kuri apjungia visų būtybių gyvybę ir palaiko darną bei harmoniją žemėje. Šio metodo esmė yra supratimas, kad egzistuoja dvasinė, nematoma energija, esanti visur, kuri apjungia visų būtybių gyvybę ir palaiko darną bei harmoniją žemėje. Skirtingos tradicijos vartoja skirtingus terminus jai pavadinti: kinų tradicijoje ši energija vadinama ČI, jogos - PRANA, ankstyvųjų krikščionių - Šventąja Dvasia, islamo šalyse - BARAKA ir t.t. Daugelis ligų ar problemų yra šios energijos trūkumo, disbalanso pasireiškimas. Atkūrus gyvybinės energijos tėkmę Reiki metodu, panaikinama giluminė ligos priežastis. Reiki praktikuojantis ne pats sukaupia ir atiduoda savo energiją, bet prisijungia prie energijos šaltinio ir tampa tarpininku, Visatos energijos tekėjimo kanalu. Dvasinė energija turi savo vidinę išmintį ir lemia, kaip turi vykti gijimas.

Mokėjimas gydyti perduodamas per iniciacijas iš Reiki meistro mokiniui. Egzistuoja 3 Reiki praktikavimo lygiai: I pakopa, II pakopa ir Meistro pakopa. 15 metų praktikuoja Reiki metodą, dirbdamas su pacientais kaip gydytojas, inicijavo būrį mokinių, kurie, naudodamiesi Reiki metodu, dabar padeda sau ir kitiems.

Kviečiame visus, kas buvo Reiki iniciacijose, kas praktikuoja Reiki intensyviai ir kas kiek apleido jį. Ši diena skirta pabūti Reiki energijoje, išmokti naujų darbo su energijomis instrumentų. Bus galima paklausti apie praktikoje iškylančius sunkumus bei pasidalinti savo sėkmingais potyriais bei atradimais.

 

 

Būtina registruotis iš anksto!

Iniciacijos vyks meditacijos centre HARA (III a., Jonavos g. 3, Kaunas).

Informacija ir registracija:

tel. +370 689 569 69 (Adi),

tel. +370-685-12622 (Aidas),

el. paštas: aidas@hara.lt