HARA centras

Kalendorius


2009 01 25 10:30 iki 16:00

Pojūčių kūryba

Su Skaidra Jančaite

skaidra3Jie mane užklumpa netikėtai, nepasiruošusį, nelauktai ir ne laiku? O kai aš jų noriu - kur jie?

Pojūčiai mane ar aš juos?

Galėsite pagaliau išmėginti savo sugebėjimus savo pojūčių kūryboje!
Viskas aplink mus siūlo mums, kaip sutarti su aplinka, su artimu, kiek mažiau su pasauliu. Bet kas gali geriau žinoti mane nei aš pats, kas gali geriau nei aš pats pasiūlyti man, kaip būti ar kaip man jaustis. Jei aš save pažįstu ir žinau, kaip noriu jaustis, tai tik turiu tai padaryti.
Pamėginkite pabūti taip artimai su savimi, su savo kūnu, su pasauliu per bendravimą su juo, lytint jį, klausantis jo - girdint save jame, uosti aplinką - atpažinti savo kvapą šioje įvairovėje, ragauti jį... ir dar kitaip suartėti su savimi ir viskuo, kas sukasi aplink.
Kai kuriu kelionės planą aplankyti mamą gimtajame mieste ar draugę gyvenančią svečioj šaly, tikiuosi visai skirtingų išgyvenimų. Įsiskverbiu į savo jausmų pasaulį kaip į savo drabužių spintą, kur galiu daryti viską, kas tik man patinka. Surandu vietą naujiems, atrenku senus - vienus padedu prie brangiausių nepakartojamų, kitus išmetu ar sudeginu... Taip pat prie drabužinės galiu apsispręsti, ar turiu, ko man reikia, ar tai geriausia, ką aš galu turėti. Atrasti, kad esu prisirišęs prie visai nereikalingo, o gal mano spintą tvarko kažkas, kas ten šeimininkas? Ar aš galiu pažiūrėti į kito spintą? Ar aš ten ką nors galiu suprasti?

 

Daugiau informacijos:

tel. +370 686 10 464, el. paštas - skaidraj@yahoo.com (Skaidra)