HARA centras

Kalendorius


2009 02 13 18:00 iki 2009 02 15 19:00

Kvėpavimo sparnai

„...tuomet VIEŠPATS Dievas padarė žmogų iš žemės dulkių ir įkvėpė jam į šnerves gyvybės alsavimą. Taip žmogus tapo gyva būtybe." (Pradžios knyga 2,7)


kvepavimo sparnaiŠis seminaras - tai galimybė žengti link Savęs - link savo visumos, tai galingo impulso suteikimas asmeniniam augimui:


• turėsite galimybę praplėsti ir pamatyti naująsias savo asmenybės ribas;
• išgirsti savo vidinio Gydytojo balsą, ateinantį iš pasąmonės gelmių.


Pagrindinis seminaro metodas - holotropinis kvėpavimas (sukurtas Stanislav Grof - psichiatro, mokslų daktaro, transpersonalinės psichologijos pradininko, žr. http://www.stangrof.ru).
Holotropinis kvėpavimas (iš graikų k. - siekiantis vientisumo) - tai viena iš galingiausių ir rezultatyviausių technikų šiandieninėje psichologijoje ir psichiatrijoje.
Naudojant šį metodą, galima išsilaisvinti iš įvairių neigiamų išgyvenimų, stresų ir psichinių traumų, kurių mes nesame suvokę, bet kurie gyvena mumyse. Dažniausiai šie neigiami patyrimai pasireiškia psichosomatiniais susirgimais, riboja mūsų laisvę ir maitinasi mūsų energija.
Holotropinis kvėpavimas mums gali padėti tapti sąmoningesniems ir susijungusiems su savo gyvybine energija, nešančia džiaugsmą, pilnatvę ir vientisumą.


Kviečiame paskraidyti kvėpavimo sparnais po gilų ir beribį Vidinį pasaulį!


Seminarą ves Dmitrij Egorov.

 

Seminare jam talkins Ramunė Truncė, šokio ir judesio trenerė, geštalto terapijos konsultantė, Siusan Gregg mokinė.

 

Seminaras vyks:

HARA centre,

Jonavos g. 3, III a.,

Kaunas


Daugiau informacijos:

tel. +370 687 18898 (Ramunė).