HARA centras

Kalendorius


2010 03 24 10:00 iki 2010 03 28 18:00

TANTRINIS GYVENIMO BŪDAS I: Tantros dvasia

Su Premartha (Olandija) ir Svarup (Italija)

 

Tantra yra sugrįžimas į tai, kas paprasta. Ji priima jūsų kūną kaip jūsų sielos šventyklą, o jūsų jausmus ir pojūčius - kaip langus į jūsų buvimą šiame pasaulyje.
Tantra moko grįžti į vidinį natūralumą. Pradėti klausytis savo kūno ir pojūčių. Atsiverti viduje tekančiai savojo seksualumo tėkmei ir pasitikėti ja, leistis jos nešamam. Šiame atsidavime natūralumui glūdi didžiulis susiliejimo su egzistencija potencialas. Tereikia leist įvykti meditacijai jumyse - tiesiog čia ir dabar, šiame jūsų kūne.

Šis seminaras skirtas žmonėms, kurie nori gyventi nuostabų, jausmingą tantrinį gyvenimą. Tantrinis gyvenimo būdas grąžina Tantrą ten, kur jai ir priklauso būti - į patį gyvenimą. Tantra mūsų kasdienio gyvenimo realybę paverčia kažkuo magišku ir paslaptingu.
Ji naudoja tai, ką mes priimame tarsi normalius ir savaime suprantamus dalykus - tarkim, mūsų kūno pojūčius ar jausmus - kaip laiptelius į Absoliutą, į Dieviškumą. Ji transformuoja tai, kas žemiška, į tai, kad yra pati esmė, kas yra šventa.
Tantros šaknys glūdi gilioje senovėje, tačiau ji visada yra šiuolaikiška. Ji negali pasenti, nes tai yra meilės nuotykis su pačiais savimi. Šiame meilės nuotykyje jūsų kūnas gali keistis ir darytis kitoks, emocijos gali ateiti ir praeiti, tačiau stebėjimas išlieka toks pats, amžinai jaunas ir šviežias.
Tantrinis gyvenimo būdas duoda gyvenimui ir šaknis, ir sparnus. Jis paverčia jūsų gyvenimą šventimu, kad ir kas jame bebūtų: malonumas, džiaugsmas, liūdesys, skausmas, visa tai tampa tokio gyvenimo būdo dalimi. Čia nesirenkama, kas gera ir kas bloga, kas yra priimama, o kas atmetama. Gyvenimas priimamas visiškai, totaliai.
Tantra naudoja bazines priešingybes, vyriškąsias ir moteriškąsias energijas kaip gyvenimo prieskonį, jo syvus. Tai yra kvietimas visiems, kas nori ateiti: jauniems, seniems, patraukliems, nepatraukliems... Ateiti ir švęsti save. Tantra sudaro galimybę bendrauti visiškai kitaip, čia jūs galite patirti natūralaus buvimo vyru ir natūralaus buvimo moterimi esmę, atsiverti neišmatuojamam orgazmiškumo potencialui, kuris glūdi senovinėje tantrinėje išmintyje.
Kai išlaikome savo pojūčius atvirus, mes esame nuolatiniame sąlytyje su gyvenimu, mes jį užuodžiame, mes jį ragaujame, mes jį girdime, mes jį matome, mums nebereikia kompensuoti jo stokos vis didėjančiu prisirišimu prie materijos.
Tai paprastas gyvenimo būdas. Ir kupinas neapsakomos gausos.

Dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis iš anksto!


Seminaro kaina - 950 Lt (jei dalyvauja pora - po 850 Lt). Į kainą įskaičiuotas vegetarinis maitinimas bei pragyvenimas (seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje Trakų raj.). Nuolatiniams HARA centro seminarų bei mokymų dalyviams yra galimybė tartis dėl mokesčio už seminarą mokėjimo dalimis.

 

Taip pat žr.:

www.primaltantra.com

 

Registracija ir informacija:

aidas@hara.lt , tel. +370685 12622 (Aidas).