HARA centras

Kalendorius


2009 10 2 10:00 iki 2009 10 04 18:00

ŠVIESOS MEDICINA: spalvų punktūros mokymai, 2 d.

Mandelio instituto (Vokietija) spalvų punktūros mokymai.

EZOGETINĖ SPALVŲ PUNKTŪRA
Šviesa yra paslaptingiausias dalykas visatoje. Jos reikšmė mūsų kasdieniame gyvenime begalinė. Be šviesos nėra gyvybės. Be šviesos nėra ir spalvų. Istorija byloja, jog šviesa ir spalvos buvo naudojamos daugelyje medicinos sistemų. Egiptiečiai, graikai, romėnai, indai ir kinai išmanė gerąsias šviesos ir spalvų savybes. Kiekviena iš šių kultūrų turėjo savą „šviesos ir spalvų terapijos" metodą. Šiuolaikinis mokslas atrado, kad net kūno

ląstelės bendrauja pasitelkdamos šviesą. Peteris Mandelis (Peter Mandel), Vokietijos mokslininkas, natūralaus gydymo ir akupunktūros specialistas, jau seniai yra sukūręs spalvų terapijos sistemą, kuri yra vadinama ezogetine spalvų punktūra. Jis suderino rytietišką akupunktūrą ir vakarietiškas žinias apie spalvas ir šviesą. Daugiau nei 40 metų jo patirties ir tyrimų rezultatas - „Ezogetinė holistinė medicina" (Esogetic Holistic Medicine). Svarbiausios jos dalys - ezogetinė spalvų punktūra (Esogetic Colorpuncture ) ir Kirliano fotografi ja (Kirlian Photography).


KIRLIANO FOTOGRAFIJA
Kirliano fotografi ją Peteris Mandelis kaip diagnostikos metodą taiko nuo 1973 m. Tam

yra naudojama speciali kamera. Kirliano fotografija sukuria fotografinį kiekvieno akupunktūrinio meridiano elektros lauko vaizdą. Norint gauti tokią fotografiją, rankų ir kojų pirštai pridedami prie prietaiso, fiksuojančio jų skleidžiamą energiją ir paverčiančio ją fotografiniu vaizdu. Ištyrinėjęs milijonus tokių fotografijų, Peteris Mandelis sukūrė išsamų topografinį žemėlapį, padedantį jas interpretuoti. Jis parodo, kur energijos tėkmėje esama trikdžių, ir nurodo, kokie organai ar kūno sistemos yra praradę pusiausvyrą. Kirliano fotografija ne tik parodo simptomus, bet ir atskleidžia, kur reikėtų ieškoti jų atsiradimo priežasčių.

Ezogetinė spalvų punktūra yra unikali gydymo sistema. Joje naudojami akupunktūros bei kiti taškai, kurie leidžia per meridianus ar energijos kanalus kūno ląstelėms perduoti šviesą, derinamą su spalvomis. Naudojant specialų kalibruotos šviesos instrumentą su keičiamais inertiško šveicariško stiklo antgaliais, spalvota šviesa yra švelniai ir neskausmingai fokusuojama ant odos paviršiaus. Ezogetinė terapija - tai ezoterinis-energetinis gydymas, derinantis senovinę išmintį ir naujausių biofizikos tyrimų apie kūno funkcijas pasiekimus. Derinant tam tikrą spalvą ir tam tikrą tašką ar zoną su greitai judančia šviesa atsiranda galimybė atkurti natūralią kūno pusiausvyrą. Gydymas veikia tiek emocines nusiskundimo priežastis, tiek fizinius jo simptomus.

Spalvų punktūra tiesiogine to žodžio prasme suteikia daugiau šviesos tikrosioms daugelio nusiskundimų priežastims, kurių dažnai nematome.

HARA centras suteikia išskirtinę galimybę susipažinti su unikalia Mandelio holistinės ezogetinės medicinos instituto (Vokietija) spalvų punktūros metodika.

 

Pirmoji dalis. Šviesos medicina, I d.

Antroji dalis. Šviesos medicina, II d.

 

„Šviesos medicina" moko gydyti dažniausiai pasitaikančius kasdieninius fizinius ir emocinius sutrikimus. Skirta dirbantiems su klientais taikyti praktikoje: dirbantiems su kūnu terapeutams, gydytojams, konsultantams, tradicinės medicinos specialistams. Ir visiems besidomintiems bei norintiems taikyti šį metodą sau arba savo šeimai.
Supažindinama su esogetinės medicinos/spalvų punktūros Peterio Mandelio sukurta metodika. Mokoma gydyti dažniausiai pasitaikančius kasdieninius sutrikimus.

 

II dalis.

Galima dalyvauti tik dalyvavusiems 1-osios dalies mokymuose. Mokymas organizuojamas modulių principu.

 

2 modulis
• Spalvų punktūra vaikams - tinkama ir visiems kitiems;
• Miego trukmės problemos. Nerimas;
• Įvairūs peršalimai, angina, ausų infekcijos;
• Mokymosi ir koncentracijos problemos, hiperaktyvumas;
• Alergijų gydymas;
• Prenatalinė terapija;
• Ir dar daug ko kito...

 

3 modulis
• Odos problemos;
• Kosmetinis gydymas (visi mūsų organai turi ryšį su mūsų veido dalimi; visas šis gydymas drauge suformuoja spalvų masažą) ;
• Galvos skausmas, migrena;
• Aukštas kraujospūdis;
• Sąnarių skausmai, reumatas.

 

4 modulis
• Kūno signalai: priežastis ir pasekmė;
• Spalvų punktūra, garso terapija ir ezogetinis aliejus kaip pagalba gydant šiuos sutrikimus;
• Skrandžio, kepenų, tulžies pūslės problemos;
• Nuovargis, sutrikęs miegas;
• Silpna imuninė sistema;
• Detoksikavimas;
• Kūno-sielos-dvasios harmonizavimas.

 

Mokymus veda Archato van Doesburg.

 

Vietų skaičius ribotas!

 

Partneriai

 

 

 

 

Visų mokymų metu bus galimybė užsisakyti individualias Archato van Doesburg sesijas.

 

Registracija ir informacija:

laima@infoklodai.lt, + 370 698 26969 (Laima);

aidas@hara.lt, tel.  +370685 12622 (Aidas).

Taip pat žr.:

Šviesa yra gyvenimas: gydanti šviesos ir spalvos galia