HARA centras

Kalendorius


2009 09 16 18:00 iki 2009 09 30 21:00

FRAKTALINIS PIEŠIMO METODAS

Mokymo programa

Piešti gali ne kiekvienas, bet piešti moka - visi!

Mokymus veda: LAIMA BARBORA, fraktalų piešimo metodikos autorės T.Polujachtovos sertifikuota mokinė. Praktikuoja ezogetinę spalvų punktūrą, šokio ir judesio terapiją, kinietišką tapybą.
fraktalasMokymo programa skirta: plačiajai klausytojų auditorijai, besidominčiai žmogaus prigimtinių ir turimų kūrybinių galimybių atskleidimu, vystymu bei vaikų ugdymu.
Metodo pagrindas: asmenybės išraiška, piešiant pagal nustatytas taisykles. Nustatoma psichoemocinių ir psichofiziologinių asmens ypatybių visuma. Metodas labai efektyvus depresijų ir neurozių atvejais, o taip pat įvairių stresinių situacijų vaikams ir suaugusiems neutralizavimui bei esant kitiems organizmo veiklos sutrikimams ir negalavimams.
- Kaip atskleisti kūrybinį potencialą?
- Kaip įgyti gebėjimą koncentruoti dėmesį?
- Kaip spręsti iškilusias sveikatos problemas fiziniame ir emociniame lygmenyse?
- Kaip būti harmoningam ryšyje su sutuoktiniu, draugu?

Žinių pritaikomumas labai paprastas ir suprantamas. Jis kiekvienam duoda galimybę objektyviai įvertinti savo privalumus ir trūkumus, atsižvelgti į nepageidautinus dalykus ir pakoreguoti tai. Be to, atsiranda puiki galimybė atpažinti savo resursus ir duoti postūmį jiems. Kūrybinis potencialas tampa realia saviraiškos ir savirealizacijos galimybe.

PROGRAMA. Galima rinktis užsiėmimų dienas.

09 09 16 / 18.00 - 21.00 * fraktalinio piešinio metodas ir jo ypatumai * spalvų ir atspalvių įtaka žmogaus fizinei ir emocinei sveikatai * piešimo technologija.
09 09 23 / 18.00 - 21.00 * fraktalinio metodo iššifravimo rakto pagrindai * iššifravimo technologija * individuali diagnostoka * korekcijos ypatumai.
09 09 30 / 18.00 - 21.00 * kūrybinis žmogaus potencialas * atrastų gabumų poreikis realizuotis * gyvenimiškų problemų sprendimas fraktalinio metodo pagalba.

Dalyvio mokestis:
Registruojantis į vieną užsiėmimą (3 val.)- 60 Lt.
Registruojantis į du (6 val.) užsiėmimus - 100 Lt.
Registruojantis į visą mokymo programą (9 val.)- 140 Lt.


 Norintys galės įsigyti T.Polujachtovos ir A.Komovo spausdintą knygos versiją lietuvių kalba „Fraktalinės išminties šaltinis. Naujas žvilgsnis į mūsų galimybes". Kaina 35 Lt. Būtinas išankstinis užsakymas.
 Mokymams reikia turėti A4 formato balto piešimo popieriaus, spalvotų pieštukų ir/ar flomasterių, ir/ar spalvotų gelinių rašiklių, juodą gelinį rašiklį.
 Mokymai vyks HARA centre, Jonavos g. 3 (III a.), Kaunas

Daugiau informacijos ir registracija:
Laima (+370) 5 2429394, (+370) 698 26969, laima@infoklodai.lt