HARA centras

Kalendorius


2010 06 19 10:00 iki 2010 06 20 18:00

SPALVŲ IR ŠVIESOS SKONIS

Mandelio instituto (Vokietija) mokymų įvadinė dalis. Mandelio holistinės ezogetinės medicinos instituto EZOGETINĖ SPALVŲ PUNKTŪRA - kelionė į savo vidinės energijos sistemą.

 

Ši pirmoji dalis yra skirta visiems, kas nori paeksperimentuoti ir išvysti, kaip transformuojasi jų energija. Seminaro pradžioje visiems dalyviams bus padaryta diagnostinė Kirliano nuotrauka.

Šiame seminare derinama ezogetinė spalvų punktūra, meditacija ir terapija. Po trumpo įvado apie spalvas ir šviesą bei bendrai apie spalvų punktūrą bus paaiškinti kai kurie paprasti gydymo metodai. Po to dalyviai poromis taikys tuos metodus vieni kitiems.
Daugiausia dėmesio kreipiama į patirtį ir dalyvių energijos gydymo procesą.
Gydymas yra pagrįstas „5 funkcinių ratų" principu. „Funkcinis ratas" yra panašių organų kombinacija (pvz., inkstai ir pūslė, kepenys ir tulžies pūslė etc.). Kiekvienas iš jų turi ryšį su skirtingomis kūno dalimis ir skirtingais jausmais bei emocijomis.
Gydymo procesą papildys kai kurie paprasti pratimai ir užduotys, žmonės turės pakankamai laiko pasidalinti seminaro potyriais.
Spalvų punktūra veikia labai subtiliai ir gali atskleisti pasąmonėje glūdinčius jausmus, kartais netgi sapnų forma.
Spalvų punktūra yra galinga holistinio gydymo technika, kuri siūlo naują ir unikalų būdą atrasti pačias giliausias daugelio sveikatos problemų šaknis. Ji yra sukurta atskleisti nefizinį ligos šaltinį bei jo fizinius simptomus.
Spalvų punktūra turi gilų efektą visuose lygmenyse: fiziniame, mentaliniame ir dvasiniame. Spalvų punktūra veikia be vaistų, švelniai, be skausmo ar invazijos į kūną.
Seminaro dalyviai seminaro metu galės naudotis vadovėliais, spalvų punktūros reikmenų rinkiniais bei kitomis reikalingomis priemonėmis.


Dalyvauti gali visi norintys, reikalavimų ir papildomų sąlygų nėra.

 

Seminaras skirtas:

Visiems, kas nori išbandyti spalvų punktūros gydymo privalumus, jei serga, patiria skausmą ar tiesiog nori išvengti susirgimų bei išlaikyti sveikatą arba norintiems išplėsti savo sąmonę.


Gydymas yra orientuotas į žmones, kurių ligos jau yra pasireiškusios, bei žmones, kurie nori pašalinti emocinius blokus, kol jie nepasireiškė kūno ligomis.
Galbūt norėtumėte išbandyti akupunktūrą, bet ne itin trokštate gydymo adatomis?

Kodėl gi nepabandžius ezogetinės spalvų punktūros?


Mokymų kaina 350 Lt.

Mokymus veda Archato van Doesburg.

 

Šviesa yra gyvenimas: gydanti šviesos ir spalvos galia

Interviu su Archato van Doesburg apie ezogetinę spalvų punktūrą.

 

ATSILIEPIMAI APIE SPALVŲ PUNKTŪRĄ:

"...Mano pusseseres dukra Indrė (dabar jai 25 m.) odos problema apsuriazę turi nuo 13 metų. Odos pažeidimai pradžioj atsirado ant kojų, rankų alkūnių, paskui padengė vis didesnę kūno odos dalį, pasiekė galvą. Kauno homeopatai jai skyrė 2 mėnesių kepenų valymo ir griežtos dietos kursą. Žaizdos šiek tiek apmažėjo, bet visai nepradingo. Po kiek laiko liga vėl grįzo visu savo intensyvumu. Visus šiuos metus Indrė bandė nugalėti problemą vaistiniais tepalais. Bet ir jie ne kažin kiek padėjo. Šiek tiek sumažėję odos pažeidimai greitai vėl atsinaujindavo.
Indrei gydymą spalvų punktūra pradėjau daryti 2 savaites iki jai išvažiuojant gyventi į Angliją. Laiko turėjom nedaug, bet ir nelabai tikėjausi, kad tokią rimtą problemą šiuo metodu galima nugalėti. Odos gydymus keitė organų subalansavimui, atsipalaidavimui skirti gydymai, moterų mėgstama spalvų punktūros kaukė.
Štai jau mėnuo, kaip Indrė Anglijoje. Prieš 3 savaites, pasijungusi prie „Skype", Indrė man sušuko: „Teta Laima, mano oda sveika! Aš neatsimenu, kada tokią ją turėjau!" Nežinau, kuri iš mūsų jautėmės laimingesnes! Tikiu, kad abi! Suprantu, kad ligos atsinaujinimo grėsmė yra labai reali, o gydymo trukmė maža. Bet tai, kas įvyko - stebuklas, kuris neleidžia abejoti spalvų punktūros gydomojo poveikio efektyvumu!..."
Laima S., Vilnius
***
„...Mano jauniausiai dukrai dabar 10 metų. Kai buvo penkerių, labai išsigando dantų gydytojos. Išgąstis buvo toks didelis, kad vien paminėjus vizitą pas dantistę, dukrą apimdavo panika, ji apsipildavo ašaromis. Be ašarų nepraeidavo net paprasčiausias profilaktinis patikrinimas, nepadėjo jokios gudrybės. Taip tęsėsi penkerius metus.
Pirmiausia ką norėjau padaryti naudodama ezogetinę spalvų punktūrą, tai padėti savo mergaitei susitvarkyti su baimėmis. Taikiau antitrauminę terapiją, bei stimuliavau tris zonas: baimės, liūdesio ir džiaugsmo.
Šią terapiją buvau atlikusi vos kelis kartus kai dukrai iškrito dantuko plomba. Su nerimu laukiau apsilankymo pas dantistę. Prieš pat vizitą dar kartą pamasažavau ankščiau minėtas zonas ir patepiau ezogetiniu aliejumi.
Šį kartą viskas buvo kitaip. Pirmą kartą po penkerių metų apsiėjom be jaudulio ir ašarų. Gydytoja galėjo ramiai sutvarkyti dantuką, o mes su dukra labai džiaugėmės, kad spalvos taip nuostabiai veikia.
Nuo to laiko praėjo pusė metų. Mes dar kelis kartus lankėmės pas dantų gydytoją. Baimės priepuoliai nepasikartojo. Tikiuosi, kad jie pranyko visam laikui..."
Oksana J., Kaunas

 


DĖMESIO!

Seminaro pristatymai vyks:

Kaune - birželio 16 d.

Vilniuje - birželio 17 d.

 

Birželio 21, 23 ir 24 d. bus galimybė užsisakyti Archato van Doesburg individualias sesijas.

Registracija ir informacija:

aidas@hara.lt, tel.  +370685 12622 (Aidas).

 

Vietų skaičius ribotas!