HARA centras

Kalendorius


2010 10 26 10:00 iki 2010 10 27 18:00

EZOGETINĖ SPALVŲ PUNKTŪRA: kristalų terapija

Nuo seniausių žmonijos istorijos laikų buvo žinoma gydanti brangakmenių ir kristalų galia. Žmones traukė jų ir jaudino jų spalvos, formos, struktūros, drauge sukeldamos daugybę klausimų ir minčių apie aukštesniąsias jėgas, kurios slypi už šito. Kai į rankas paimame brangakmenį ar kristalą, atsiveria visi mūsų pojūčiai.
Po daugybės metų tyrinėjimų Peteris Mandelis, bendradarbiaudamas su Swarovski kompanija (Austrija), sukūrė dirbtinius kristalus. Kiekvienas natūralus kristalas turi tam tikrą individualybę. Dirbtiniai kristalai yra „tušti" ir „neutralūs". Tačiau jie turi specialiai apskaičiuotą formą bei briaunas ir yra sukurti hologramos principu. Todėl pridėti prie kūno jie pasižymi stipriu energetiniu poveikiu.
Šiame dviejų dienų seminare sužinosime, kaip skirtingais būdais naudoti kristalus, sujungiant juos su Gyvenimo Medžiu. Be to, mokysimės gydyti su auksabriauniais ir sidabrabriauniais kristalais bei 4 elementų kristalais (tamsiai raudonu, šviesaus turkio, šviesiai žaliu ir rožiniu), daugiau sužinosime apie galimybę daryti mažas kristalų tatuiruotes.

  • Šviesaus turkio spalva susijusi su gilia pasąmone, vidiniu ir išoriniu sielos apvalkalu. Po gydymo šia spalva jaučiamas palengvėjimas, malonumas ir ramybė, pagilėja kvėpavimas ir prašviesėja mintys.
  • Šviesiai žalia, sudaryta iš geltonos ir žalios, turi ryšį su intelektu, stiprina nervus, pasižymi raminančiu ir atpalaiduojančiu poveikiu.
  • Tamsiai raudona suteikia orumo, kilnumo ir didingumo pojūtį. Tai absoliučios vidinės būties indikatorius, kuris susijęs su gyvenimo programa.
  • Rožinė susijusi su dvasiniu centru. Ji naudinga ieškantiems naujos pradžios gyvenime, joje slypi dvasinio augimo paslaptis.

Anot Peterio Mandelio, kristalų terapija turi puikią ateitį. Visų pirma todėl, kad jos efektas pasireiškia tuoj pat. Tačiau svarbiausia, jog ji visiškai nekenksminga. Kristalų galia gali pasinaudoti visi: sveiki ir sergantys, gyvenantys įtampoje ir laimingi. Ji susijusi su pačiomis giliausiomis vidinėmis gelmėmis.

 

Seminarą veda Arhato van Doesburg (Olandija)


Informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)