HARA centras

Kalendorius


2010 11 24 19:30 iki 21:30

MAUDYNĖS GONGO GARSE

Gongo terapija - tai metodas, padedantis atrasti džiaugsmą ir sąmoningumą, tai asmenybės vystymosi ir dvasinio augimo kelias per tonų ir garsų kombinaciją.

gongas2Gongo terapijos seanso metu vyksta trys fenomenai, trys labai svarbūs dalykai.
Levitacijos pojūtis. Seanso dalyviai neretai pasakoja, kad jie nejuto savo kūno svorio, veikiami gongo garsų kilo, skrido, o kartais ir krito.
Dematerializacijos pojūtis, kurio metu vyksta minėtas kūno „ištirpimas", „subyrėjimas". Fizinis kūnas tam tikra prasme miršta, o mes esame ir po seanso surenkame save tarsi iš gabalų. Po seanso atsibundame tarsi būtume tie patys, bet viduje atsinaujinę, kitokie, bet ne kiti. Tiesiog išsilaisviname iš traumų, iš mus slegiančių neigiamų emocijų. Pakilęs virš sąmonės, žmogus palieka savo neramųjį „aš" ir susilieja su Visata, pasijunti ir lašeliu ir jūra, dingsta ir vėl atsiranda.
Pasikeičia i mūsų santykis su laiku. Gongo terapijos metu laikas tarsi nebeegzistuoja, tampa ne linijinis. Laikas praranda reikšmę, ateina suvokimas, jog per trumpą laiko tarpą galime daug nuveikti, ypač tuomet, jeigu pajusime, jog tai, ką dar norime padaryti yra mūsų, mumyse užkoduota, tik mes nedrįsome to išreikšti, neleidome prasiveržti tam energijos srautui, kuris glūdėjo mumyse.


Gongo garso seansas - tai puikiausia sunkumų, susijusių su stresu, depresija, priešiškumu ir pykčiu, vienišumo jausmu ir visų tipų baimėmis, terapija. Senovės išminčiai tikėjo, kad pirminis Gongo skambesys turėjo galias universalią gyvybės energiją perduoti žmonėms. Gongą jie taikydavo mirties baimei atsikratyti, intuicijai sustiprinti ir kūno ląstelėms atnaujinti. Šiuolaikiniai garso terapeutai gongus ir kitus archainius instrumentus naudoja ir stuburo, galvos skausmų bei migrenos, nemigos, sąnarių lygoms gydyti. Be to, tai puikus psichoterapijos įrankis, padedantis ne tik palengvinti psichinius negalavimus, tai gilus asmenybės transformacijos ir dvasinio augimo kelias.
Buvimas Gongo garse - puikiausia meditacija, prieinama kiekvienam žmogui. Jums tereikia atsigulti ir leisti būti Garse be išankstinių nusistatymų, be vertinimo priimant tai, kas gali ateiti... Tai kelionė į Visatos gelmes ir... į savo vidų. Kelionė, kurios metu viskas įmanoma, o laikas neturi reikšmės...

 

Seanso kaina - 40 Lt.

Būtina išankstinė registracija!

Veda Gongo meistrai, garso terapeutai Alicija Eiliakas ir Ričardas Eiliakas 

 


Gongai skambės lapkričio 24 d., HARA centre , Jonavos g. 3 (III a.), Kaunas.

Seanso pradžia - 19.30 val. (bendra trukmė - apie 2 val.)

Informacija ir registracija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas:
aidas@hara.lt (Aidas)


Daugiau apie garso terapiją ir gongus galite sužinoti svetainėje www.menasbuti.lt

Taip pat žr.:

Straipsnis GYDOMOJI GARSO GALIA

Straipsnis KELIONĖ PO GONGO GAUBTU