HARA centras

Kalendorius


2014 06 17 18:30 iki 21:00

ŠAMANINIS ČAKRŲ KILPOS KELIAS su Amiya,

Su Amiya Bernal (Meksika)

Čakrų kilpa yra kilusi iš tradicinio indėnų čerokių perėjimo ritualo. Tai yra labai galinga bioenergetinė meditacija, pagrįsta kvėpavimu ir švelniu judėjimu, kuris padeda išvalyti, sudėlioti į vietas, subalansuoti ir integruoti čakrų energiją.

Jūsų čakrų sistema reikalinga kaip sąsaja, palaikanti nenutrūkstamą energijos tėkmę ir sukurianti viduje vientisumo jausmą. Mūsų energetinė kelionė tęsiasi nuo Žemės (1-oji čakra) iki Dangaus (7-oji čakra) ir nuo Dangaus iki Žemės, tolygiai ir nepertraukiamai, kurdama ekstatišką ir dinamišką energijos ratą viduje. Pažadinamos tokios savybės kaip jausmingumas, meilė, galia, kūrybingumas, intuicija, jos energizuojamos, kad visa tai lengviau galėtume išreikšti savo kasdieniniame gyvenime.
Čakrų kilpa atveria ir atblokuoja energijos tėkmę, ji iš naujo įkrauna visą kūną šviežia deguonies tėkme ir nuramina jausmus, palikdama švytėjimo, atgaivos ir gyvumo jausmą kaip šios patirties rezultatą.
Po kvėpavimo ši meditacija kviečia jus pasinerti į meditatyvios tylos erdvę, kad pasidžiaugtumėte užsipildymu, kuris glūdi paprastame Buvime.

Kaina - 35 Lt

Seminaras vyks Kaune, HARA centre (Jonavos g. 3, III a.).

Informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)