HARA centras

Kalendorius


2011 02 7 10:00 iki 2011 02 27 18:00

MEDITACINĖ-POILSINĖ KELIONĖ Į MEKSIKĄ

Šiemet mes keliaujame kitapus vandenyno, kad pakviestume visus, turinčius nuotykių ieškotojo dvasią, patyrinėti vidinio ir išorinio pasaulio paslapčių nuostabiame Oaxaca mieste ir meksikietiškoje Ramiojo vandenyno pakrantėje. Turėdama gilias šaknis praeityje, Meksika dar pamena senųjų civilizacijų palikimą ir žmonių tikėjimą, jog m irtis esanti tik perėjimas iš vieno gyvenimo į kitą, kitame lygmenyje. Vedami Tantros mokytojų Premarthos ir Svarup, mes giliai panardinsime save į gyvenimo pokyčių paslaptis, kur tokia daugybe būdų pabaiga yra ir gyvenimo pradžia. Kelionė prasideda Meksiko mieste vasario 7 d. kelione prie Meksikos Ramiojo vandenyno pakrantės ir savaite paplūdimio malonumų.

Vasario 15 d. keliaujame į El Encuentro (Oaxaca, Meksika), kur vasario 16 – 20 d. vyks seminaras „Mahaparanirvanos patirtis“. Iš čia tam, kad totaliai pasinertume į gyvenimo šventimą, mes keliausime į Puerto Escondido (Oaxaca) paplūdimį, kur savaitę ilsėsimės, atsipalaiduosime ir tyrinėsime nuostabų Meksikos paplūdimį. 

Puerto Escondido mes būsime su savo Temazcalli draugais. Tai nėra apibrėžtos struktūros, planingai ir tvarkaraštį vykstanti kelionė, bet greičiau laisvo keliavimo vyksmas, kad galėtumėte eiti į tai, ko trokštate, momentas po momento, jausdami mūsų palaikymą, remdamiesi patarimais ir rekomendacijomis. 


„MAHAPARANIRVANO PATIRTIS“ seminaras su Premartha ir Svarup

Vedami Tantros mokytojų Premarthos ir Svarup, nuostabioje egzotiškosios Meksikos gamtoje mes giliai panardinsime save į gyvenimo pokyčių paslaptis, kur tokia daugybe būdų pabaiga yra ir gyvenimo pradžia.
Gyvenimas ir mirtis yra priešingybės. Jie negali egzistuoti vienas be kito.
Viena vertus, sąmoningas mirties suvokimas padeda suvokti gyvenimo vertę kaip patirtį, kurios nevalia švaistyti ar atidėlioti. Kita vertus, atsivėrimas savajam gyvenimui totaliai, kiekvienam jo momentui, kiekvienai akimirkai, visiškai realizuojant savąjį potencialą, yra geriausias pasiruošimas sąmoningam ir orgazmiškam visa ko paleidimui, žengiant į mirtį.
Šiuolaikiniame pasaulyje mes visų pirma esame mokomi išgyventi, priešintis ir kovoti, būti nuolatinėje įtampoje, kuri atskiria mus nuo mūsų gyvenimo šaltinio. Mes galime funkcionuoti, bet negalime mėgautis. Susidraugavimas su mirtim leidžia atsiverti naujiems nuostabiems jausmams: geranoriškumo, priklausymo žmonijai, užuojautos, šventimo. Tokiu būdu mes vėl atrandame jungtį su savuoju gyvenimo šaltiniu ir galime paleisti viską, kas sena ir negyva, atverti save tam, kas nauja, kas skatina mus nuolat plėstis ir augti.
Šiame seminare mes eisime nuo išgyvenimo baimės, kuri mus pririša ir verčia gūžtis, link troškimo gyventi pilnatvėje.
Tyrinėsime, kas yra nepilna ir neužbaigta.
Mokysimės, kaip priimti praradimus: sveikatos praradimą, saugumo praradimą, žmonių, prie kurių esame prisirišę, praradimą.
Išmoksime paleisti su meile ir šventimu, atsiverdami nežinomybei.
Žinodami, kaip kiekvieną akimirką numirti praeičiai, mes galime atgimti šiame momente. Tada mirtis liaujasi egzistavusi, ji tampa tik koridoriumi pereiti iš gyvenimo į dar didesnį gyvenimą.

Jei ši žinia palietė jūsų širdį ir pažadino ją nuotykiui, nedvejokite ir paskambinkite mums – suteiksime detalesnę informaciją.


Informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)