HARA centras

Kalendorius


2012 02 4 15:00 iki 18:30

PIEŠIAME GARSUS! su Laima Pauliukėnė

Ar teko kada piešti garsą? Jau šamanai ir aborigenų tautų gydytojai-žiniuoniai naudojo tokius instrumentus kaip žmogaus balsas, gongai, fleitos, būgnai ir kiti mušamieji, kurie turėjo sugebėjimų keisti žmogaus smegenų būsenas ir kartu išlaisvinti kūrybiškumą.

Visa Visata yra sudaryta iš rezonanso, įskaitant ir kiekvieną žmogaus kūno organą, kaulą, audinį bei ląstelę. Muzika gali veikti ir keisti žmogaus smegenų bangų dažnius, širdies plakimą ir kvėpavimą. Dauguma žmonių jaučia, kad grojančio dubens garsas suvirpina jų sielą, išlaisvina ją. Kokią istoriją dubenėlių skambėjimas gali papasokti apie mus pačius?

Pabūkim su garsu, transformuokime jį į kūrybinį/meditacinį fraktalą. Gal taip mes gausime atsakymus į begalę neatsakytų klasimų?

Garsu jus apgaubs Jūratė Kačerginskienė:

„... to kalbos žodžiais išreikšti neįmanoma, neįmanoma apibūdinti, perteikti, papasakoti... nes tai yra jausmas, potyris, kažkas, kas neturi vardo... Ramybė, tyrumas, tyrai, begalybė, skrydis, bendrystė, garsas, meilė, vėl ramybė... Tai sielos potyriai...“

Spalvomis su jumis dalinsis Laima Barbora:

Kūrybinis/meditacinis fraktalas – dabar kūrybą vadinu tą procesą, kurį darydamas jauti malonumą! Piešti užsimerkus, kai nereikia jokių akademinių žinių, kai seki savo širdies balsu, esi čia, tikras, pačiu savimi - vienas iš didžiausių malonumų! Taip gimsta kūryba. Per meditaciją – buvimą su savimi. Tai atveria gebėjimą geriau suprasti save, savo troškimus bei priimti save tokiu, koks esi – unikalus!!!

Garsus piešime sausio 14 d. 10 – 14 val. Hara centre, Jonavos g. 3 (III a.), Kaunas.
Kaina 70 Lt (į kainą įskaičiuotos priemonės).

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA:

laima@fraktalai.lt, 869826969, jurate@eik.lt, 867529209

Vietų skaičius ribotas.

Laukiame Jūsų!