HARA centras

Kalendorius


2012 12 15 12:00 iki 19:45

Praeitų seminarų išgyvenimų terapija. Veda gydytojas psichoterapeutas Aidas Giedraitis

Eiti į praeitus gyvenimus verta tada, kai žmogus nori aiškiau suprasti savo misiją, suvokti savo paskirtį. Kodėl aš gyvenu? Kokia mano užduotis? Kokią pamoką turiu išmokti? Į tokius klausimus praeitų gyvenimų informacija padeda atsakyti.

Pagrindinį dėmesį kreipsime į gilų senų emocinių ir psichologinių žaizdų, kurios priklauso mūsų pasamonei, gydymą.

Praeitą gyvenimą prisiminsime, išgyvendami jo mirtį, nes mirtis, kartu ir gimimas, yra pačios intensyviausios gyvenimo patirtys. Tad gimimo ir mirties momentai yra giliai įsirėžę į mūsų pasamonę. Šie du įvykiai yra tarsi durys, kurias mes naudosime atverti kelią į praeitį. Išgyvendami praeito gyvenimo pabaigą, galėsime žengti sekantį žingsnį atgal ir pamatyti, kas nutiko visame praeitame gyvenime. Toks procesas mums leidžia persikelti net į keletą praeitų gyvenimų.

Atradimas praeitų gyvenimų iš naujo yra terapinis pasamonę valantis įrankis. Tai naštos nusimetimas ir gili meditacija. Kai pamatome kad mes gimėme ir mirėme jau anksčiau, suvokiame, kad esame daugiau nei kūnas, protas ar asmenybė. Tuomet suprantame, kad esame gyvenimų kelionėje, kurioje patys augame, kad taptume tuo, kas jau esame - grynos palaimos ir meilės būtis.

Seminarą veda psichoterapeutas Aidas Giedraitis

Kaina 100 Lt

Seminaras vyks gruodžio 15 d.Trukmė 12:00-19:00

Adresas: Sporto 10 - Vilnius

Informacija ir registracija: 8 686 03321 (Dalia) arba dalykas2001@yahoo.com