HARA centras

Kalendorius


2012 12 31 19:30 iki -1 11 30 00:00

ATEITIES KARNAVALAS – 2013 METŲ SUTIKIMAS

Kviečiame visus bičiulius, pažįstamus ir norinčius susipažinti! Susitikę, kartu apibendrinsime praeinančius metus ir kursime savo gyvenimo 2013 vizijos koliažą, šoksime, žaisime, linksminsimės bei patirsime daug nelauktų staigmenų.

Svarbiausia šio karnavalo tema yra "aš iš ateities". Tad giliai įkvėpkite, užmerkite akis... pamatykite save žvelgiantį į jus pačius iš ateities. Įsivaizduokite, kad jūsųateitis yra būtent tokia, apie kokią visada svajojote, o gal net nuostabesnė, sėkmingesnė, nei tikėjotės. O dabar iš ateities pažvelkite į save, besiruošiantį 2013-ųjų Naujųjų metų vakarėliui. Kokios spalvos, kepurės, makiažas, drabužiai, personažai atspindi, priartina jus prie jau įvykusios tobulos ateities? Apsirenkite taip, kaip atrodo geriausia jums iš ateities, pasiimkite maisto bendram stalui ir ateikite švęsti drauge.

Dėkojame jums už jūsų buvimą kartu, norą pažinti save giliau, atsivėrimą nepažįstamoms erdvėms, jūsų drąsą mesti iššūkį senoms programoms, jūsų širdies ryžtą mylėti, jūsų gyvybingumui. Hara centrui šio vakaro metu sukaks 5 metai, tad ačiū, kad augate kartu.

Švęsime be alkoholio (išimtis - tradicinis vidurnakčio šampanas). Atsineškite maisto, kurį mėgstate ateityje. Atsiveskite draugus, šeimos narius, vaikus, pažįstamus, mylimuosius ir visus, su kuriais norite sutikti savo nuostabiąją ateitį.


Pradžia: 19:30

Laukiame Jūsų Kaune, HARA centre (Jonavos g. 3, III a.)

Įnašas: 20 Lt (vaikams – 10 Lt)

Apie savo ketinimą dalyvauti prašome pranešti kaip galima anksčiau. Informacija: tel. +370-685-12622, el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)


p.s. reikalingi 8 pagalbininkai, norintys prisidėti prie vakarėlio vietos papuošimo. Jei norite prisijungti, susisiekite su Aidu. Ačiū!