HARA centras

Kalendorius


2011 12 29 10:00 iki 2012 01 29 17:00

Atsiverkime ateičiai ir tikriesiems savo ketinimams šeimos konsteliacijų pagalba

Tai bendra ir tuo pačiu asmeninė kelionė pasitelkiant ne žodžius, o savo pojūčius , įžvalgas ir išgirstant savo Aukščiausiąjį aš ir tikrąjį savo širdies troškimą.

Naujųjų metų išvakarės ypatingas laikas, kuomet peržvelgiame praėjusius metus, jų atneštas pamokas, atradimus ir žvelgiame su viltimi į priekį.  Skirkime vieną dieną  priimti ir paleisti praeitį bei susiliesti su savo ateitim ir tikraisiais širdies troškimais.

Pasitelkdami konsteliacijas, kuriose kiekvienas dalyvausime, „budistų šokius“, meditacijas, transformacijos žaidimą kiekvienas iš mūsų  atrasime, kas iš tiesų mums svarbu, ko trokštame, kokie trukdžiai mums gali iškilti kelyje ir kaip juos įveikti.  Tai nuostabi kelionė stebuklingu laikotarpiu į save ir savo ateitį.

Kelionės laikas nuo 10 iki 17 val.

Kaina: 70 Lt.

Kelionėje lydės Algė Jablonskienė

Algė Jablonskienė profesionali psichologė, kuri labai myli ir tiki konsteliacijų metodu, kuris jai pačiai padėjo išspręsti asmeninius klausimus bei išsigydyti chronines ligas. Savo pažintį su šiuo metodu ji pradėjo dar 1991 m., dalyvaudama 5 dienų seminare pas šeimyninių išdėstymų pradininkės Virginia Satir mokines. Vėliau sugrįžo 2008 m. dalyvaudama tarptautinėse stovyklose, organizuojamose Berto Hellingerio Instituto Austrijoje, Vokietijoje ir Rusijoje. Visus šiuos mokymus vedė patys šeimyninių išdėstymų „tėvai“ Berto ir Sophie Hellinger. Nuo to laiko Algė praktiškai taiko šeimyninių išdėstymų metodą konsultuodama šeimyniniais, sveikatos ir verslo klausimais.

Norintys asmeninės šeimos konsteliacijos išdėstymo sesijos, kreipkitės į Aidą.

Registracija ir informacija:

tel. +37068512622 (Aidas)

el. paštas: aidas@hara.lt