HARA centras

Kalendorius


2013 10 11 18:00 iki 20:30

SUSITIKIMAS SU VIDINIU VAIKU su Premartha ir Svarup

Kiekviename iš mūsų vis dar gyvena vaikas, kuris gimė su daugybe įgimtų gebėjimų, pilnas meilės, jautrumo, susijungęs su egzistencija ir žmonėmis.

Vaikystės metu į šiuos gebėjimus nebuvo kreipiamas dėmesys, dėl to jie prarado savo vertę ir pasislėpė nuo mūsų darbartinio gyvenimo.

Šį vakarą jūs turėsite galimybę susitikti su šiuo vaiku, būdamas suaugęs, kad įgimti naturalūs gebėjimai rastų vietą jūsų gyvenime ir jį praturtintų.

Šis vakaras-susitikimas skirtas tiems:

*kurie svarsto apie dalyvavimą Primal grupėje, nes čia galėsite susipažinti su mokytojais ir jų darbu.

*kurie jau yra dalyvavę Primal procese ir norėtų vėl susitikti su mokytojais.

*visiems, kuriems rūpi asmeninis augimas ir savęs pažinimas.

Anand Premartha (Olandija) studijavo menus Amsterdame, baigė dvasinio terapeuto studijas RIMU (Oregonas, JAV).

Satyam Svarup (Italija) studijavo filosofiją bei astrologiją Romoje ir psichoterapiją pas R.D. Laing Londone, čia kelerius metus vadovavo vienai iš jo terapeutų bendruomenių.

Jie yra mylimieji, draugai ir partneriai. Dirba drauge nuo 1986 m. Drauge veda Naujos Pradžios (Fresh Beginnings) procesą Punoje (Indija), jų specializacija - pirminė terapija (Primal) ir Tantra. Iš jų meilės su darbo patirties jungties išaugo DUKART GIMĘ, TRANSFORMACIJOS MOKYKLA, siūlanti pačias įvairiausias grupes, kursus bei mokymus. Drauge jie parašė knygą „Twice Born, Healing The Past-Creating A New Future" („Dukart gimę, praeities gydymas, naujos ateities kūrimas").

 

 

 

Trukmė: 2,5 val. Kaina: 60lt

Registracija ir informacija:
Mob. +37068512622 (Aidas)
el. paštas: aidas@hara.lt