HARA centras

Kalendorius


2017 06 21 10:00 iki 2017 06 25 16:00

BŪTI MOTERIMI su Tarika (JAV) ir Shunyo (Anglija)

Mums buvo primesta begalė idėjų apie tai, kokia turėtų būti moteris ir kokios mes privalome būti, kad  būtume laimingos.

Dažniausiai mes nedrįstame net paklausti savęs, kas mes esame ir ko iš tiesų norime, nes bijome, kad aplinkiniai mūsų nepriims ir nemylės.

Per šias 5 dienas  mes švęsime moteriškumą ir seserystę bei suvoksime, jog buvimas moterimi yra viena didžiausių gyvenimo dovanų.

Peržengusios savo  poreikį būti norimoms ir reikalingoms,  mes  iš naujo atrasime esminę buvimo moterimi vertę.

Šis darbas yra daug didesnis  nei vien  moteriškumo išlaisvinimas. Mes pažvelgsime į moteriškus kolektyvinius sąlygotumus, kuriuos priimame ir palaikome tiek namuose, tiek darbe. Sužinosime, kaip galime pasiekti tai, ko norime, nekompromituodamos savo unikalumo ir grožio.

Šios 5 dienos gražioje aplinkoje vien tarp moterų suteiks galimybę kiekvienai iš mūsų giliau susidraugauti bei labiau mylėti save ir viena kitą. Suvoksime, kaip įkūnyti savo unikalumą, kaip sustiprinti bei realizuoti savo potencialą.



Seminaras vyks nuostabioje kaimo turizmo vietoje Molėtų rajone Bebrusų dvare  prie ežero kranto (www.bebrusudvaras.lt).

 


Shunyo (Anglija)

Shunyo gimė Londone. Septintajame dešimtmetyje išvyko į Indiją. Jos kelias į sąmoningumą prasidėjo keturiolika metų gyvenant šalia Ošo - ji buvo viena iš jo aplinkos žmonių.

Jau daugiau kaip trisdešimt penkis metus ji praktikuoja Ošo meditacinės technikas.

Dabar Shunyo dalinasi savo patirtimi keliaudama po daugelį šalių ir vesdama meditacinius kursus bei grupes moterims.

Ji taip pat veda kursus žmonėms, kurie nori mokyti meditacijos kitus.

Labai svarbios Shunyo darbo dalys yra muzika, šokis, ir šventimas. Visa tai kartu su intuityviu ir širdimi jaučiamu darbo pobūdžiu suteikia galimybę dalyviams pasiekti labai gilius ramybės ir tylos lygmenis.

Jos knyga „Deimantinės dienos su Ošo“ yra išversta į aštuonias kalbas.


Tarika Glubin (JAV)

Tarika Glubin turi psichologijos magistro laipsnį bei daugiau nei 30 metų individualių konsultacijų bei darbo su grupėmis (Europoje, Indijoje, JAV) patirtį. Jos darbo sritys: pirminė (primal) terapija, ankstyvosios vaikystės sąlygotumų terapija, kūno psichoterapija, porų terapija.

Tarika veda tokius seminarus kaip „Laisvės procesas" (AFH), „Maištingoji dvasia", „Laisvė būti" bei Ošo terapeutų mokymai. Jos kaip Ošo terapeutės darbas įkvėpė ją sukurti transesencinę techniką (prasmingo gyvenimo raktą), kuri skatina disidentifikaciją nuo savo ego ir gyvenimą čia ir dabar.


"Tarika ir Shunyo iš tiesų nepaprastos moterys, mokytojos!! Jaučiu didelį dėkingumą joms už savo patirtį. Iš visos širdies ir su didele meile rekomenduoju!"

Airida Cepulienė


"Nuostabiausios kada sutiktos moterys, mokytojos, asmenybės, terapeutės..."

Audra Molytė


"Moterys Moterims ❤"

Karolina Kyskitė


Registracija ir informacija:

Mob. +370 68381991 (Amiya)

el. paštas: amiya@hara.lt

Mob. +370 686 03 321 (Damini)

Mob. +37068512622 (Aidas)

el. paštas: aidas@hara.lt