HARA centras

Kalendorius


2014 09 18 10:00 iki 2014 09 21 17:15

NAUJA GYVENIMO VIZIJA. SOMATIC EXPERIENCING®, SAVIREGULIACIJOS IR MEDITACIJOS ASMENINIAI MOKYMAI - resursų, vidiniam stabilumui užtikrinti, kūrimas su Khushru Gregor Steinmaurer (Austrija)

Ką norime gyvenime nuveikti? Kas man prasminga? Ką noriu patirti? Kokius santykius norėčiau turėti?

Šių keturių dienų, kurias praleisime kartu, metu, tyrinėsime gydančią žmogiško kontakto galią. Būdami žmonės, esame labai socialios ir tarpusavyje surištos būtybės. Patyrus traumas, dažnai prarandame gebėjimą užmegzti ir išlaikyti pilnavertiškus ir puoselėjančius kontaktus.

Sveiko ir saugaus žmogiško kontakto poveikis mūsų nervų sistemai jau yra įrodytas mokslininkų.  Nuostabu tai, kad galime gydyti save būdami kartu. Ne tik gydyti, bet ir daugiau suprasti ir išmokti apie gyvenimą.

Šio seminaro metu dirbsime su kūnu, pamatysime, kaip paprasti žmogiški prisilietimai gali turėti labai pozityvų poveikį. Tai supratę ir patyrę, galėsime šiuos dalykus pritaikyti ir namuose, su šeima ar draugais.

Šiame seminare ypač kreipsime dėmesį į tai, kokį poveikį asmeniniams santykiams turi trauma ir traumos gydymas. Visi žinome, jog santykiai kartais būna labai komplikuoti, sukrečiantys ar žeidžiantys.

Kuomet suprantame tam tikrus principus ir įrankius, jie padeda ne tik pačiam su savimi, bet ir santykiuose. Seminaro metu išmoksite gydyti ir savo traumas ir traumas, esančias jūsų asmeniniuose santykiuose.

Dauguma trauminių patirčių įvyksta ankstyvuose gyvenimo etapuose, nes tuo metu mes turime mažiau resursų ir būdų tinkamai sureaguoti į sunkiai įveikiamas situacijas. Tai sukuria ne tik emocines ir psichologines žaizdas, bet ir stipriai paveikia mūsų nervų sistemą. Tai suvokus, tampa labiau aišku, dėl ko vieni visada jaučia, kad gyvenimas yra nuolatinė kova už būvį, o kiti reaguoja su baime, vengia neapibrėžtų situacijų ar net stengiasi riboti savo gyvenimą. Net jeigu jūs psichologinio darbo metu emociškai išreiškėte suvoktus sąlygotumus ir problemas, yra galimybė, kad jūsų protas ir kūnas vis dar atpažįsta giliai įsirėžusius elgsenos modelius, kurie jus veikia tam tikruose gyvenimo aspektuose. Darbas su traumomis ir sudėtingais elgsenos modeliais nervų sistemos ir kūno lygmeniu suteikia mums galimybę dar giliau integruoti esamą emocinį suvokimą.

Jūs išmoksite paprastų ir efektyvių būdų, kurie padės jums seminare patirtų išgyvenimų supratimą perkelti į kasdienį gyvenimą. Įgysite naujų įgūdžių kaip save palaikyti, subalansuoti kuomet užplūsta emocijos, patiriate stresą.

Šis darbas yra paremtas unikalia ir nauja kombinacija, kilusia iš terapeutinio traumų gydymo supratimo, kurią vystė Peter Levine (Somatic Experiencing®), Pozityvia Psichologija ir šiuolaikiniais neurologiniais tyrimais, pritaikant juos labai praktiškai. Taipogi tai yra ryšyje su ilgaamže dvasinių ir mistinių tradicijų patirtimi.

Seminaras atviras visiems, kurie dalyvaus somatinio patyrimo pristatymo vakare, bei visiems,  kurie yra dalyvavę viename iš ankstesnių Somatic Experiencing® seminarų.

Pristatymo vakarai:

  • Rugsėjo 16d. 18.30  (Šopeno g.6, Vilniuje)
  • Rugsėjo 17d. 18.30  (Užšilių g.2, Kaune)

Į pristatymo vakarą būtina išankstinė registracija tel. 868512622 (Aidas)

 

Khushru Gregor Steinmaurer (Austrija)

Somatinis terapeutas, tarptautinių seminarų vadovas, meditacijų mokytojas ir sąmoningumo bei integralaus gyvenimo tyrimų ir studijavimo aistringas entuziastas. Khushru dirba su įvairiais rytų ir vakarų metodais, tokiai kaip: Samoningumo intensyvais, Tibeto pulsacinis gydymas, Zen ugdymas, Geštalto terapija, darbas su kūno procesais, masažo terapija, Energijos skaitymas, NLP, Pirminė terapija ir Traumų gydymas (Somatinis patyrimas pagal Peter Levine). Khushru pagrindinį dėmesį telkia terapijos integravimui, meditacijai ir naujiems gydymo metodams, įtraukiant dvasingumą. Kartu su savo partnere Komala jis veda seminarus tokiu kaip Vyro/Moters poliariškumas, Santykiai ir ilgalaikes programas, tokias kaip “Training for Life”.

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622 (Aidas)
el. paštas: aidas@hara.lt

 

Taip pat žr.:

Straipsnis: Kaip pakeisti dabartį, gydant praeitį?