HARA centras

Kalendorius


2014 10 8 10:00 iki 2014 10 10 18:00

DRĄSA BŪTI SAVIMI: RAUDONOJI ESMĖ. ESMĖS KELIONĖ DALIS I su Premartha ir Svarup

Kviečiame Jus į kelionę po Esmės dimensijas.

Esmė yra subtili kokybė, kuri yra tarsi tiltas tarp praktinio kasdienio gyvenimo, kuriame dažnai pasiklystame, ir meditacinės erdvės, kurioje būdami išnykstame Dieviškume (Absoliute).

Susijungimas su esmine erdve leidžia įnešti dvasią, grožį ir sąmoningumą į mūsų gyvenimą: tiek į kasdienę rutiną, tiek meditaciją.

Šioje kelionėje mes jus vesime į susijungimą su daugeliu esmės kokybių. Tai yra dimensija, kuri gali atsiverti, kuomet atsisakome pastangų tapti tuo, kuo mums buvo liepta tapti.

Kuomet vėl pamatote save visomis savo spalvomis, užplūsta lengvumo ir šviežumo jausmas. Kuo daugiau laviname savo esminę būseną, tuo labiau tai keičia mūsų senasias asmenybės struktūras, įpročius ir stereotipus.

Tai yra daugelio spalvų kelionė. Yra daug skirtingų Esmių. Esmė yra dvasia, pasireiškianti žemėje. Ji gali būti priimama per tokius pojūčius kaip subtiliausios kokybės spalvos ir kvapas. Kiekviena esmė yra pavadinta pagal savo spalvą ir kiekviena reprezentuoja tam tikrą dvasinę kokybę: drasą, vertingumą, vidinę taiką, džiaugsmą, besąlyginę meilę.

  • VIDINĖ ŽVAIGŽDĖ - ŠVIESOS TAŠKAS, INDVIDUALUMO PRINCIPAS
  • GYVENIMO DŽIAUGSMAS - GELTONOJI ESMĖ
  • MYLĖJIMO MENAS - ŽALIOJI ESMĖ
  • TAIKOS ŠIRDIS - JUODOJI ESMĖ
  • ŠIRDIES TIESA - BALTOJI ESMĖ
  • MIRTIS IR GIMIMAS IŠ NAUJO  - ŠAFRANO ESMĖ
  • MĖLYNASIS DEIMANTAS - MĖLYNOJI ESMĖ

Kiekvienu šios kelionės etapu, dirbdami su skirtingomis esmėmis, mes:

• Atnaujinsime ryšį su kiekviena prarasta esme savo asmeninėje istorijoje

• Iš naujo atsiversime šioms kokybėms ir pakviesime jas grįžti į mūsų kasdienį gyvenimą

• Tyrinėsime meditacijos technikas, kurios sujungia mus su Esmės išraiška subtiliausiame lygmenyje.


Spalio 8-12 d. 2014

DRĄSA BŪTI SAVIMI: RAUDONOJI ESMĖ

Šis seminaras supažindins Jus su raudonąja aistros ir drąsos esme.

Seminaras suteiks jums įrankius pasitikėti šiomis kokybėmis savo viduje ir būti jų įkveptiems tiek kasdieniniame gyvenime, tiek dvasinių paieškų dimensijoje.

Jūs būsite vedami:

• Tyrinėti, kas Jūsų praeityje užblokavo raudonąją esmę ir susigrąžinti natūralų drąsų, kuris vis dar gyvas ir laukia Jūsų.

• Būnant suaugusiuoju atnaujinti ryšį su raudonąja esme savo kasdieniniame gyvenime ir susigrąžinti entuziazmą bei drąsą, kurios jums reikia tam, kad persilaužtumėte per rutinas ir blokus, kurie yra tapę nuobodžiais ir nekūrybingais.

• Patirti „raudoną“ meditacijos pusę: aktyvią, švenčiančią ir atveriančią.

Drąsa būti savimi yra rizikos dalyvauti gyvenime prisiėmimas ir noras tvarkytis su gyvenimo sunkumais. Raudonoji esmė atgaivina ir pagydo viską, kas yra užgniaužta, ignoruojama, neigiama ir transformuoja tai į gyvybingumą.

Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje ( www.zirnaja.lt). Galima dalyvauti visoje ,,Esmės kelionėje", kuria sudaro 5 dalys arba pasirinktinai skirtingose jos dalyse.

Premartha (Olandija) studijavo menus Amsterdame, baigė dvasinio terapeuto studijas RIMU (Oregonas, JAV).


Svarup (Italija) studijavo filosofiją bei astrologiją Romoje ir psichoterapiją pas R.D. Laing Londone, čia kelerius metus vadovavo vienai iš jo terapeutų bendruomenių.

Jie yra mylimieji, draugai ir partneriai. Dirba drauge nuo 1986 m. Drauge veda Naujos Pradžios (Fresh Beginnings) procesą Punoje (Indija), jų specializacija - pirminė terapija (Primal) ir Tantra. Iš jų meilės su darbo patirties jungties išaugo

 

DUKART GIMĘ, TRANSFORMACIJOS MOKYKLA, siūlanti pačias įvairiausias grupes, kursus bei mokymus. Drauge jie parašė knygą „Twice Born, Healing The Past-Creating A New Future" („Dukart gimę, praeities gydymas, naujos ateities kūrimas").

 

Registracija ir informacija:
Mob. +37068512622 (Aidas)
el. paštas: aidas@hara.lt