HARA centras

Kalendorius


2015 10 7 10:00 iki 2015 10 11 17:00

ESMĖS KELIONĖ: VIDINĖ ŽVAIGŽDĖ su Svarup ir Premartha

„Ar žvaigždė siekia būti žvaigžde?“
Ar medis nori būti medžiu?
Jeigu ieškote Budos, nuėjote per toli...
Nes negalite ieškoti kažko, kas jau esate.“
"Sufijų širdies šokio daina"

Vidinė Žvaigždė, kuri yra kiekvieno iš mūsų viduje - tai šviečianti žvaigždė, kuri laukia, kol mes ją atrasime ir išreikšime savo gyvenime. Ji dalijasi tokia pat šviesa kaip ir kitos žvaigždės, bet ji yra unikali.
Vidinė Žvaigždė yra mūsų individualumo metafora, mūsų vidinė kibirkštis, kurią kiekvienas mūsų atsinešėme su savimi gimdami ir kuri pražydo mūsų meilės romane su pasauliu, kuomet buvome maži vaikai.
Kada suaugame, ši savybė gali pasireikšti mumyse kaip gebėjimai:
·       tiesiog švytėti savo esybėje;
·       kurti turtingesnį ir gražesnį gyvenimą sau ir aplinkiniams;
·       įgyvendinti naujas vizijas.
Šiame procese mes gausime palaikymą ir paskatinimą atpažinti ir pašalinti kliūtis, kurios trukdo švytėti mūsų esybei ir išreikšti savo potencialą gyvenime.
Mes atgausime savo natūralią energiją, entuziazmą ir kibirkštį, kuri buvo suvaržyta ar sustabdyta įvairiais būdais.
Mes transformuosime energiją, kurioje mes dažnai skaudindavome save bandydami būti kitokie ar dėjome daug pastangų, kad būtume tokie, kaip visi kiti.
Patirsime, ką reiškia gyventi pilnatviškai, realizuojant individualų savo potencialą.
Gilaus gydymo ir atsivėrimo proceso metu mes susigrąžinsime tai, kas slypi pačioje mūsų kibirkšties šerdyje: pašaukimo jausmą  ir džiaugsmą einant savo gyvenimo keliu.

 

Anand Premartha (Olandija) studijavo menus Amsterdame, baigė dvasinio terapeuto studijas RIMU (Oregonas, JAV).


Satyam Svarup (Italija) studijavo filosofiją bei astrologiją Romoje ir psichoterapiją pas R.D. Laing Londone, čia kelerius metus vadovavo vienai iš jo terapeutų bendruomenių.

Jie yra mylimieji, draugai ir partneriai. Dirba drauge nuo 1986 m. Drauge veda Naujos Pradžios (Fresh Beginnings) procesą Punoje (Indija), jų specializacija - pirminė terapija (Primal) ir Tantra. Iš jų meilės su darbo patirties jungties išaugo

DUKART GIMĘ, TRANSFORMACIJOS MOKYKLA, siūlanti pačias įvairiausias grupes, kursus bei mokymus. Drauge jie parašė knygą „Twice Born, Healing The Past-Creating A New Future" („Dukart gimę, praeities gydymas, naujos ateities kūrimas").

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)