HARA centras

Kalendorius


2016 04 7 10:00 iki 2016 04 10 16:00

DEIMANTINIS KVĖPAVIMAS: GIMIMAS MEILĖJE, GIMIMAS GYVYBINĖJE ENERGIJOJE su Dwari (Austrija)

Šiais laikais labiau nei bet kada anksčiau mums reikia sveiko, gilaus ir natūralaus kvėpavimo, kad galėtume įveikti didžiulius fizinio bei emocinio streso keliamus kasdienio gyvenimo iššūkius. Ir tai gali būti labai lengva - tiesiog keletą kartų giliai įkvėpti, nes kvėpavimas yra gyvenimo energija, o pilnas kvėpavimas netgi sukelia “gyvenimo ekstazę”.

Kvėpavimas nukenčia nuo nenatūralių blokų, kuomet yra įtakojamas netinkamų aplinkos sąlygų arba ilgalaikio streso.

Mūsų kvėpavimas yra gyvybingiausia jėga mūsų gyvenime. Kuomet kvėpavimas gali laisvai ir spontaniškai tekėti per kūną, jaučiamės sveiki, gyvybingi ir turime ryšį su savo vidine stiprybe. Galime emociškai save išreikšti ir esame visiškai atviri bei jautresni bendraudami su žmonėmis.

Jeigu leidžiame kvėpavimui vėl tekėti natūraliai, jis automatiškai įtvirtina naują kūno, proto ir sielos balansą.


Dwari dirba terapeute jau 30 metų. Kartu su su Devapath ji yra įkūrusi Tarptautinę Deimantinio kvėpavimo mokyklą (International Breath Energy School), kurios mokymuose yra dalyvavę tūkstančiai žmonių nuo Italijos iki Kinijos. Ji yra paruošusi keletą šimtų kvėpavimo terapijos specialistų.

Ji trejus metus mokėsi Kvėpavimo Terapijos pas prof. Ilse Middendorf. Po to mokėsi  Rebefingo (Rebirthing), Bioenergetinio kvėpavimo, Primal darbo ir konsultavimo, Tantros ir darbo su energija, Šeimos konsteliacijų, Somatinio patyrimo. 1977 m. sutikusi Ošo ji savo gyvenimą ir darbą sukoncentravo ties meditacija.

Dwari šiuo metu gyvena Vienoje, Austrijoje. Būdama Deimantinio Kvėpavimo mokytoja, ji veda mokymus įvairiuose tarptautiniuose terapijos institutuose, taip pat ir Šeimos konsteliacijų mokymus. Dwari darbas koncentruojasi ties vidine transformacija ir holistiniu gydymu.

 

 

YOUTUBE.COM

 


 

Informacija ir registracija:

+370 685 12622 (Aidas Giedraitis)

E-paštas: aidas@hara.lt