HARA centras

Kalendorius


2018 09 28 10:00 iki 2018 09 30 17:00

MEILĖS ALCHEMIJA - DVASINĖS ŠIRDIES PATYRIMAS su Sugandho

Nepaisant daugelio gyvenimą lengvinančių šių laikų technologinių pasiekimų, mūsų gyvenimai yra labiau intensyvūs ir emociškai reiklūs nei bet kada anksčiau. Šeima, santykiai ir darbas – kiekvienas iš jų yra tapę „pilno etato“ veiklomis. Širdies ligos, aukštas kraujospūdis, nerimas – visa tai yra tapę perpildyto šiuolaikinio gyvenimo būdo padariniais. Šiomis sąlygomis mūsų fizinės ir dvasinės širdys perdega tiesiogine šio žodžio prasme.

Šiuose mokymuose mes norime suteikti sau galimybę atpalaiduoti fizinio ir emocinio streso sluoksnius. Norime išmokti, kaip palaikyti savo širdį kasdieniame gyvenime, naudojant čakros žemėlapį, kuris gali mus išmokyti apie natūralų gydantį potencialą, kurį kiekvienas turime savyje.

Siekdami išlaikyti savo širdis lengvas, mes išmoksime sukurti sau sveikas ribas kasdieniame gyvenime ir sustiprinti savo širdis įvairiais būdais. Rasime naujų būdų mylėti save taip pat, kaip ir kitus.

Kuomet sukuriame tinkamą atmosferą savo širdžiai vibruoti ir pulsuoti jos natūraliu ritmu, atsiveriame širdies savybių patyrimui: meilei, šilumai, atsidavimui, atjautai, žaismingumui, ir tylai.

Leiskite savo širdžiai nustebinti jus savo dovanomis. Labiau tikra ir natūrali dvasinės širdies išmintis slypi kiekviename iš mūsų.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apie Sugandho

Sugandho yra vyresnioji OSHO terapeutė, turinti daugiau nei 25 metus dirbtuvių visame pasaulyje vedimo patirties, įskaitant Europą, Aziją ir Viduriniuosius Rytus. Jos išsilavinimas apima mokslinius laipsnius psichologijoje, sociologijoje ir edukacijoje. Taip pat ji mokėsi ir patyrė daugybę alternatyvių metodų, tokių kaip meditacija, reiki, čakrų alchemija, neo-reicho pulsacijos (kvėpavimas), hipnozė, NLP, darbas su seksualiniais sąlygotumais , darbas su vaikystės sąlygotumais ir darbas paremtas Primal. Sugandho sujungia savo profesionalias žinias Vakarų psichologijoje su alternatyviais Rytų metodais. Ji vadovauja OSHO institutui vidinei alchemijai ir meditacijai, veda čakrų alchemijos mokymus bei dirbtuves ir teikia asmenines sesijas. Ji  gyvena Izraelyje ir savo darbe yra įkvėpta dykumoje tvyrančios tylos.

 

„Dabartinė švietimo sistema daro mūsų protus senus. Ji nepažadina proto, tačiau pripildo jį, ir jis tampa senas. Pripildytas įvairių minčių, protas tampa senas, išsekęs, ir pavargęs. Maitinti mintis reiškia maitinti atmintį. Tai neįžiebia mąstymo ar išminties. Atmintis nėra išmintis. Atmintis yra mechaninė. Išmintis yra sąmoningumas.“ (OSHO: Revolution in Education, #2)

 

 


Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)