HARA centras

Kalendorius


2019 02 28 18:00 iki 2019 07 31 18:00

ENERGIJOS KONSULTAVIMO MOKYMAI su Amiya (Meksika) ir Sugandho (Vokietija)

Sveiki atvykę į įkvepiantį čakrų pasaulį, energijos, spalvų, platumų ir dualumo pasaulį. Tyrinėjant savo pačių energiją per čakrų kaleidoskopą, gyvenimas natūraliai tampa jūsų mokytoju. Čakrų koncepcija yra Rytų metodas, atsiradęs Indijoje prieš beveik 4000 metų. Žodis čakra kyla iš sanskrito, senovinės indų kalbos, ir reiškia ratą. Anodea Judith apibūdina: „čakra yra organizuojantis centras, kuris priima, įsisavina ir išreiškia gyvenimo jėgos energiją“. Čakra nulemia energijos tėkmę tam tikrose žmogaus kūno vietose. Jogai ir medituotojai atrado savo praktikoje, kad šie energijos centrai juda ir daro įtaką žmogaus kūnui ir sąmonei. Čakrų koncepcija atkeliavo į Vakarus 1920 metais su Arthur Avalon knyga „Gyvatės jėga“ („The Serpent Power“). Čakrų žemėlapis atranda savo analogą daugybėje moderniosios psichologijos idėjų, ypač raidos psichologijoje (Piaget), transpersonalinėje psichologijoje (Wilber), somatinėje psichologijoje (Alexander Lowen, Wilhelm Reich).

Mokymai skirti:

  • Kiekvienam, kuris nori suprasti ir išmokti apie savo energijos kūnus ir kaip jie įtakoja jūsų kiekvieną dieną ir kaip subalsuoti savo čakrų sistemą,
  • Visiems, kurie nori išmokti kaip konsultuoti ir palaikyti kitų energijos kūnus,
  • Jogos instruktoriams,
  • Mokytojams,
  • Kūno terapijos specialistams,
  • Koučeriams,
  • Psichologams,
  • Psichoterapeutams,
  • Visiems konsultantams norintiems praplėsti savo kompetencijos ribas.

 

Energijos konsultavimo mokymai:

– I Modulis: Čakrų anatomija

– II Modulis: Energijos skaitymas

– III Modulis: Energijos konsultavimo įgūdžiai


Jus galite dalyvauti tik pirmoje mokymų modulyje ir susipažinti tiek teoriškai tiek patyrimu, kaip veikia, juda arba įstringa energija čakrose. Jei norite dalyvauti antroje dalyje ir išmokti čakrų energijos skaitymo reikia sudalyvauti pirmoje dalyje. Trečiame modulyje dalyvauti prasminga papraktikavus energijos skaitymą.

 

Vasario 21- 24d. ir Vasario 28-3d.

I Modulis: Čakrų anatomija

Taip, kaip mūsų fizinis kūnas turi tam tikrą kaulų, raumenų ir audinių struktūrą, taip ir 7 energijos kūnai auroje. Kiekvienas energijos kūnas yra susijęs su viena iš 7 čakrų fiziniame kūne. Mes išmoksime čakrų žemėlapio tiek teoriškai, tiek iš savo pačių patyrimo, ir atrasime kokybinius energijos kiekvienoje čakroje skirtumus.

Teorinis aspektas susidės iš: čakrų žemėlapio, auros, haros, sveikų ir nesveikų kiekvienos čakros išraiškų bei yin ir yang energijos.

1 Modulis suteikia nuodugnų 7 čakrų sistemos suvokimą ir yra pagrindas Energijos skaitymo mokymams 2 Modulyje.

 

Šis modulis vyks du savaitgalius. Pirmas savaitgalį pradėsime vasario 21d.18:00 ir tęsime darbą iki vasario 24d. 18:00 val.

Antrą savaitgalį pradėsime vasario 28d. 18:00 val. ir tęsime iki kovo 3d. 18:00 val. Modulis susideda iš 7 dienų.

Modulis vyks Kaune.


Liepos 22-31d.

II Modulis: Energijos skaitymas

Šie mokymai moko skaityti ir orientuotis kitų žmonių energijoje ir čakrose, ir pagelbėti transformacijoje bei asmeniniame augime. Žingsnis po žingsnio išmokdami pasitikėti savo intuicija, mes paleidžiame proto racionalumą ir projekcijas skaitymo metu. Taip mes atveriame kelią subtilių vibracijų ir energijų suvokimui per duris, kurias atveria širdies čakra ir trečioji akis.

Energijos skaitymo įgūdžius apima: intuicija arba širdies aiškumas, žinios apie kiekvienos čakros transformacines savybes, energijos skaitymo praktika, diagnostinio žemėlapio kūrimas ir komunikaciniai įgūdžiai.

 

Modulis vyks kaimo turizmo sodyboje Frankava Trakų rajone.

 

6 dienos. 2020m. pavasaris. Data tikslinama.

III Modulis: Energijos konsultavimo įgūdžiai

3 Modulis tiems, kas baigė 1 ir 2 Energijos konsultavimo mokymuosų modulius. Naudosime čakrų žemėlapį, su kuriuo jau esate susipažinę.

3 Modulis susideda iš 6 mokymo sesijų. Kiekvienas dalyvis išmoks vesti 6 sesijų seriją, kiekviena sesija susijusi su skirtinga čakra. Mokymai susidės iš teorinės dalies, bei praktikos - sesijų apsikeitimas tarp dalyvių.

Be to bus mokymai apie:

● Bendrus konsultavimo įgūdžius
● Submodalumai
● Sesijos struktūravimas
● Pagrindinių  OSHO meditacijų vedimas

 

3 Modulis leis jums atsakingai patarti žmonėms kaip energijos konsultantui. Padėsite savo klientui atpažinti ir prisijungti prie jų pačių resursų skirtingose čakrose ir kaip šiuos resursus naudoti kasdieniame gyvenime. Duosite jiems pasiūlymų meditacijoms ir padėsite jiems atrasti, kokiame vidiniame darbe jie dar gali patobulėti ir kokioms čakroms dar reikia dėmesio tam, kad jos sužydėtų.

Energijos konsultavimo mokymai paremti OSHO įžvalgomis apie meditaciją ir terapiją. Terapija suteikia pagrindą meditacijai. Kitaip nei klasikinėje Froido psichologijoje, terapeutas išmoksta buvimo su klientu meilėje ir pagarboje ir buvimo labiau kaip draugu.

„Terapeutas turi būti tikras draugas. Jis turi parodyti savo atjautą, meilę, supratingumą. Jis turi leisti pacientui pirmą kartą pasijausti gerbiamam kaip individui, kaip žmogui. Jei pradedi žaisti Dievą, jis vėl yra pažeminamas. Dėl to jis jau yra kentėjęs visą savo gyvenimą pasaulyje.

Kunigas žaidžia Dievą, politikas žaidžia Dievą ir yra maži dievai, visa hierarchija. Induizmo religija turi trisdešimt tris milijonus dievų. Galbūt jiems reikia tiek daug tam, kad hierarchija valdytų visą šią visatą, visą biurokratiją. Ir tuomet visur yra pilna mažų dievų...

Terapeutas turi būti nuolankus, turi būti draugu. Jis nėra kunigas; nėra tam, kad diktuotų jūsų gyvenimą. Jis čia yrapaprasčiausiai tam, kad pastatytų jus ant kojų. Jis už jus neis. Jeigu pargriūsite, jis padės dar kartą atsistoti, bet eiti reikia pačiam. Kiekvienas turi eiti pats.“ Osho

 

Modulis vyks Kaune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apie Sugandho

Sugandho yra vyresnioji OSHO terapeutė, turinti daugiau nei 25 metus mokymų visame pasaulyje vedimo patirties, įskaitant Europą, Aziją ir Viduriniuosius Rytus. Jos išsilavinimas apima mokslinius laipsnius psichologijoje, sociologijoje ir edukacijoje. Taip pat ji mokėsi ir patyrė daugybę alternatyvių metodų, tokių kaip meditacija, reiki, čakrų alchemija, neo-reicho pulsacijos (kvėpavimas), hipnozė, NLP, darbas su seksualiniais sąlygotumais , darbas su vaikystės sąlygotumais ir darbas paremtas Primal. Sugandho sujungia savo profesionalias žinias Vakarų psichologijoje su alternatyviais Rytų metodais. Ji vadovauja OSHO institutui vidinei alchemijai ir meditacijai, veda čakrų alchemijos mokymus bei dirbtuves ir teikia asmenines sesijas. Ji  gyvena Izraelyje ir savo darbe yra įkvėpta dykumoje tvyrančios tylos.

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)