HARA centras

Seminarų ir mokymų grafikas


2021 04 30 10:00 iki 2021 05 02 16:00

ŽENGIMAS Į MEILĖS SAU KELIĄ - Asmeninės laisvės mokymai I su Tarika Glubin (JAV)

Į savo gyvenimą galime pritraukti tik tokius žmones, daiktus ir įvykius, kurie atitinka mūsų įsitikinimus apie mus pačius ir jų intensyvumą. Giliai įsišakniję nesąmoningi įsitikinimai visam gyvenimui apibrėžia tai, kas mes esame.

Asmeninės jėgos ir pasitikėjimo savimi palaikymas arba užspaudimas yra tiesiogiai susiję su mūsų esminiais įsitikinimais, o tai reiškia, kad mūsų gyvenimo kokybė yra tiesioginis mūsų įsitikinimų kokybės rezultatas. Tai dėl to mes mąstome ir elgiamės tam tikru būdu ir to pasekoje kuriame savo džiaugsmus arba skausmus.

Kiek mes nešiojamės savyje įsitikinimų, netikrų idėjų ir sąlygotumų, ribojančių ir apsprendžiančių mūsų gyvenimą, kurį patiriame? Ar mūsų gyvenimas – tai problema, kurią būtinai reikia išlaikyti, ar tik misterija, kurią reikia išgyventi?

Kai į šiuos įsitikinimus ar netikras idėjas apie save bei mus supantį pasaulį nukreipiame šviesą, užuojautą ir supratimą, mes sustiprėjame, pasijaučiame gebantys susikurti tokį gyvenimą, kokio iš tiesų norime. Ir dar daugiau, mes taip pat įgyjame pasitikėjimo savimi, kuris reikalingas, norint
išsivaduoti iš to, kas mums daugiau nebetarnauja ir susikurti labiau integruotą, visapusiškesnį ir užpildytą gyvenimą, kad galėtume juo džiaugtis.

Seminarai, pateikiantys šį integruotą ir giliai perkeičiantį mokymą:


• Žengimas į meilės sau kelią (I dalis), 3 dienos

Balandžio 30 - Gegužės 2 d. 2021


• Maištingoji dvasia, (II dalis),  5 dienos

Spalio 13-17 d. 2021


• Meilė ir laisvė, (III dalis),  4 dienos

Vasario 17-20 d. 2022


• Kas aš esu be savo istorijos?, (IV dalis), 5 dienos

Balandžio 27- Gegužės 1 d. 2022


• Gyvenimas Esamąjame laike, (V dalis),   3 dienos

Birželio 10 - 12 d. 2022

Ši seminaro dalis prieinama tiems, kurie yra dalyvavę vienoje ar daugiau šių mokymų dalių.

 

• Savo gyvenimo įžiebimas, (VI dalis),  3 dienos

Rugsėjo 23-25 d. 2022

Ši seminaro dalis prieinama tiems, kurie yra dalyvavę vienoje ar daugiau šių mokymų dalių.

 

Seminarų I, II, III ir IV dalys atviros visiems - tiek jau dalyvaujantiems mokymų procese, tiek norintiems prisijungti naujai. Seminarų V ir VI dalys atviros tiems, kurie yra dalyvavę vienoje ar daugiau šių mokymų dalių.

 

 

Tarika Glubin (JAV)

Tarika Glubin turi psichologijos magistro laipsnį bei daugiau nei 30 metų individualių konsultacijų bei darbo su grupėmis (Europoje, Indijoje, JAV) patirtį. Jos darbo sritys: pirminė (primal) terapija, ankstyvosios vaikystės sąlygotumų terapija, kūno psichoterapija, porų terapija.

Tarika veda tokius seminarus kaip „Laisvės procesas" (AFH), „Maištingoji dvasia", „Laisvė būti" bei Ošo terapeutų mokymai. Jos kaip Ošo terapeutės darbas įkvėpė ją sukurti transesencinę techniką (prasmingo gyvenimo raktą), kuri skatina disidentifikaciją nuo savo ego ir gyvenimą čia ir dabar.

 

 

Būtina registruotis iš anksto!

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)

tel. +37068381991 (Amiya)

el. paštas: amiya.bernal@gmail.com (Amiya) anglų kalba

 

Taip pat žr.:

Straipsnis KAIP IŠSILAISVINTI IŠ SĄLYGOTUMŲ?