HARA centras

Seminarų ir mokymų grafikas


2022 02 17 10:00 iki 2022 02 20 16:00

MEILĖ IR LAISVĖ - Asmeninės laisvės mokymai III su Tarika Glubin

Vienas iš universaliausių visų laikų klausimų: kaip būti mylinčiam ir tuo pačiu metu išlikti laisvam?.

Nuo pat vaikystės, mums tėvai ir aplinka siunčia labai aiškią žinią „Aš tave mylėsiu, jeigu Tu...“ Taigi, mes labai aiškiai pradedame statyti save į rėmus, kad būtume mylimi. Tačiau mumyse yra labai daug energijos ir gyvybingumo, kuris gali netilpti į šiuos rėmus ir mums reikia išsiaiškinti, ką su tuo daryti, kaip mums išreikšti visa tai, kas netelpa rėmuose, kurie apibrėžia, kaip mes turime gyventi, kad būtume mylimi. Kas tuomet nutinka? Mes pradedame skilti tikrąja to žodžio prasme. Padaliname save: nusprendžiame, jog viena mūsų dalis yra ta, kurią rodysime aplinkiniam pasauliui, o kitą savo dalį tyliai pasiliksime sau pačiam. Tokiu būdu galime būti ir viena ir kita: ir mylimi, ir laisvi.

Sunkumas kyla dėl to, jog esame pasidalinę, mums neleidžiame būti ir integraliais, ir tuo pat metu turėti ir vieną ir kitą, būti mylimais ir laisvais. Tai sukuria labai striprią nerimo sistemą, nes kyla klausimas: Kaip aš žinosiu, jog esu saugus, jeigu nesulaukiu meilės ir kaip aš būsiu laisvas ir išlaikysiu saugumą?

Ką reiškia turėti integralumą? Ir kaip jaustumėtės, jeigu būtumėt integralūs tuo metu, kai esate ryšyje su kitu žmogumi? Tai yra ta vieta, kurioje visa ši sistema užsiveda. Jeigu kitas žmogus mane matys su visomis mano dalimis, ar jis vistiek mane mylės? Dauguma žmonių savo gyvenimuose renkasi.

„Gerai, aš rinksiuosi meilę“ – šį sprendimą dažniausiai, bet ne visada priima moterys. Tuo tarpu vyrai, dažniausiai prieš savo pačių valią, renkasi būti laisvais. Tačiau įdomiausia yra tai, jog vyras, moteris, meilė ir laisvė nėra dalykai, priklausantys nuo lyties, nes mums visiems energetiškai reikia jaustis ir saugiais, mylimais ir taip pat laisvais.

Šiame seminare pažvelgsime, kaip šiuos du savo aspektus apjungti kartu, kad galėtume leisti sau būti ir mylimais, ir laisvais. Ir vyrams, ir moterims.

 

  • Seminaro kaina dalyvaujant atskirose dalyse 440 eur.
  • Dalyvaujantiems visoje programoje 360 eur.
  • Dalyvių skaičius ribojamas.
  • Jei norite registruotis į seminarą  reikia pervesti avansinį mokėjimą - 150eur. Pateikiame rekvizitus mokėjimui atlikti.
  • Jei dalyvaujate visoje programoje tiesiog perveskite visą mokėtiną sumą iki seminaro pradžios.
  • Seminaras vyks “Zoom” platformoje. Remdamiesi virš 30 m. darbo, Tarika sukūrė šį seminarą online dalyvavimui, užtikrindama gilių vidinių procesų kokybę.
  • Dėl gilios šio darbo specifikos, seminaro dalyvių skaičius ribojamas.
  • Mokymai vyks anglų kalba su vertimu į lietuvių kalbą.

 

Seminarai, perteikiantys šį integruotą ir giliai perkeičiantį mokymą:

Balandžio 27- Gegužės 1d. 2022m.

• Kas aš esu be savo istorijos?, (IV dalis), 5 dienos

Vyks Kaimo turizmo sodyboje Vilkes vila Lazdijų raj. (jei leis valstybės reguliacija dėl apsaugos nuo covid -19, jei ne tada vyks per Zoom platformoje).

Birželio 10-12 d. 2022m.
• Gyvenimas Esamąjame laike,  (V dalis),  3 dienos

Ši seminaro dalis prieinama tiems, kurie yra dalyvavę vienoje ar daugiau šių mokymų dalių.

Vyks Kaimo turizmo sodyboje (jei leis valstybės reguliacija dėl apsaugos nuo covid -19, jei ne tada vyks per Zoom platformoje).

Rugsėjo 23-25d. 2022 m.

• Savo gyvenimo įžiebimas, (VI dalis),  3 dienos


Ši seminaro dalis prieinama tiems, kurie yra dalyvavę vienoje ar daugiau šių mokymų dalių.

Vyks Kaimo turizmo sodyboje (jei leis valstybės reguliacija dėl apsaugos nuo covid -19, jei ne tada vyks per Zoom platformoje).


· Seminarų I, II, III ir IV dalys atviros visiems - tiek jau dalyvaujantiems mokymų procese, tiek norintiems prisijungti naujai.
· Seminarų V ir VI dalys atviros tiems, kurie yra dalyvavę vienoje ar daugiau šių mokymų dalių.
· Seminarų vieta: Kaimo turizmo sodyba

 

Norintiems  daugiau sužinoti, kas yra darbas su sąlygotumais, rekomenduojame perskaityti straipsnį „Darbas su sąlygotumais arba ką daryti su siuvėjo „chalturščiko“ švarku?“

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)