HARA centras

Seminarų ir mokymų grafikas


2022 02 2 10:00 iki 2022 02 06 17:00

PIRMINĖ TERAPIJA (Primal – Darbas su vaikystės sąlygotumais) su Svarup (Italija)

Primal – tai susitaikymas su savo praeitimi tam, kad pasitiktumėme gyvenimą žvelgdami į jį naujomis akimis ir atvira širdimi.


Kad galėtume susitaikyti, pirmiausia turime pripažinti, jog esame sužeisti, o tos žaizdos verčia mus  reaguoti ir dažnai nesąmoningai elgtis net ir dabar, kai mes jau suaugę. Tai vidinis vaikas mumyse vis dar jaučiasi neišgirstas, negerbiamas ir nemylimas.


Mes, su suaugusiojo branda turime susitikti su šiuo vaiku, priimti jo žaizdas ir leisti pilnai išreikšti visą pyktį ir visus poreikius, kurių jis negalėjo išreikšti būdamas mažas. Kai vidinis vaikas pasijus mūsų matomas ir mylimas, jo esybė, natūralumo ir energijos gausa sugrįš į  mūsų gyvenimą. Mes gyvensime su nauju įkvėpimu.


Žingsnis po žingsnio mes judėsime laiku atgal, tyrinėdami sąlygotumus, kuriuos mes gavome kiekviename vaikystės vystymosi etape. Kai mes atgausime savo pačių vientisumą, tikrasis pokytis galės įvykti: gebėsime pažvelgti į save ir į žmones iš savo praeities naujai, su atjauta bei giliu žmogiškumo jausmu. Kai nugalėsime ir paleisime neigiamą savo praeities pusę, iš naujo atrasime giliai esantį impulsą, kuris suteikė mums norą gimti ir gyventi būtent šį gyvenimą. Tuomet galėsime nuoširdžiai dėkoti už tikrąsias dovanas, kurias gavome iš savo tėvų.


PIRMINĖ TERAPIJA (Primal – Darbas su vaikystės sąlygotumais) seminaras:

  • Vyks anglų kalba su vertimo į lietuvių kalbą
  • Grupės trukmė: 2022 m. Vasario 2 - 6 dienomis (5 dienos).
  • Pradedame vasario 2d. 10:00 val., kitomis dienomis pradėsime  9.00val., o baigsime 19val.
  • Baigiame vasario  6d. 17:00 val.
  • Vieta: Zoom platformoje.
  • Seminaro kaina: 450 eur
  • Seminaras vyks izoliacijos sąlygomis. Tai reiškia, kad nesinaudosime mob. telefonu, internetu ir nebendrausime su iššoriniu pasauliu tam, kad pilniau galėtume susikaupti į savo procesą.
  • Kadangi grupės dydis yra ribojamas rekomenduoju užsiregistruoti iš anksto.
  • Rekomenduojama būti dalyvavus emocijų išreiškimo, kvėpavimo seminaruose ar asmeninėje psichoterapijoje.

 

 

Svarup (Italija) studijavo filosofiją bei astrologiją Romoje ir psichoterapiją pas R.D. Laing Londone, čia kelerius metus vadovavo vienai iš jo terapeutų bendruomenių.

Dirba nuo 1986 m. Veda Naujos Pradžios (Fresh Beginnings) procesą Punoje (Indija), jos specializacija - pirminė terapija (Primal) ir Tantra.

Kartu su savo vyru Premartha sukurė  transformacijos mokyklą ,,GIMĘ ANTRAKART" (Twice born) kurioje veda  įvairiausias grupes, kursus bei mokymus. Drauge jie parašė knygą „Twice Born, Healing The Past-Creating A New Future" („Gimę antrakart, praeities gydymas, naujos ateities kūrimas").

 

"Rekomenduoju, ypač tiems, kurie nori tikrų pokyčių, samoningesnio gyvenimo, švytinčių akių, atviresnės širdies, nuoširdesnių santykių. Išbandžiau, labai stipru, esu dėkinga sau ir iki šiol džiaugiuosi kiekviena ten praleista sekunde." Airida C.


Aido pokalbis su Premartha ir Svarup apie Pirminį procesą (Primal-Darbo su vaikystės sąlygotumais procesą)

Aidas: Tai labai gilus transformuojantis procesas, vykstantis savaitę visiško pasišventimo sau. Kam skirtas šis seminaras - Primal procesas?...(Toliau...)

 

Registracija ir informacija:

Aidas Giedraitis

El. paštas: aidas@hara.lt

Mob. +370 68512622

Amiya Bernal

El. paštas: amiya.bernal@gmail.com

Mob. +370 68381991