HARA centras

Seminarų ir mokymų grafikas


2021 04 30 10:00 iki 2022 09 25 16:15

ASMENINĖS LAISVĖS MOKYMAI 2021-2022 su Tarika Glubin (JAV)

Pristatome jums Tarikos Glubin vedamų seminarų ciklą, kurių pagrindinė tema – asmeninė laisvė. Tai yra intensyvus tęstinis patyriminis procesas, skirtas tiems, kurie trokšta ir turi drąsos pažvelgti į save iš pagrindų. Seminarų ciklas orientuotas į laisvę būti savimi, džiaugtis, nesijaučiant kaltu, leisti sau išreikšti tai, ką iš tikrųjų jauti, klausytis savo, o ne kitų primestos nuomonės.

Atskirų seminarų metu, mes leisimės į kelionę, kurioje ieškosime atsakymų, kas verčia mus judėti į priekį, kas padeda pažvelgti į save be išankstinių nusistatymų, kokie savisaugos mechanizmai verčia mus dairytis į praeitį ir nustoti svajoti, kaip priimti save tokius, kokie esame. Suvokus savo galios, gėdos, nevertumo, nepilnavertiškumo ir perfekcionizmo priežastis, mes galėsime iš naujo atrasti save, tokius, kokie iš tikro esame čia ir dabar.

Visas ciklas yra tęstinis, tačiau kartu kiekviena grupė yra atskiras procesas. Kiekvienas gali pasirinkti, ar dalyvauti visame cikle, ar tik atskirose grupėse.*

Asmeninės laisvės seminarų ciklas nėra dogma, bet savo tikrosios tiesos, savo tikrojo aš, atradimas, remiantas indvidualia patirtimi, įgyta viso proceso metu.

Seminarai, pateikiantys šį integruotą ir giliai perkeičiantį mokymą:

 

Balandžio 30 - Gegužės 2 d. 2021

• Žengimas į meilės sau kelią (I dalis), 3 dienos

 

Spalio 13-17 d. 2021
• Vaiko Istorija: gilinimasis į savęs supratimą ir priėmimą su Tarika (JAV) and Anam (Anglija), (II dalis),  5 dienos

 

Vasario 17-20 d. 2022

• Meilė ir laisvė, (III dalis),  4 dienos

 

Balandžio 27- Gegužės 1 d. 2022

• Kas aš esu be savo istorijos? (IV dalis), 5 dienos

 

Birželio 10 - 12 d. 2022

• Gyvenimas Esamąjame laike (V dalis),   3 dienos

 

Rugsėjo 23-25 d. 2022

• Savo gyvenimo įžiebimas (VI dalis),  3 dienos

 

 

Seminarų I, II, III ir IV dalys atviros visiems - tiek jau dalyvaujantiems mokymų procese, tiek norintiems prisijungti naujai. Seminarų V ir VI dalys atviros tiems, kurie yra dalyvavę vienoje ar daugiau šių mokymų dalių.

Mokymai vyks kaimo turizmo sodyboje Lazdijų rajone arba Zoom platformoje priklausomai nuo epidemiologinės situacijos. Mes išrinkome Vilkės vilą,  kaip ką tik pastatytą modernią sodybą esančią nuostabioje gamtoje prie ežero.

 

Tarika Glubin (JAV)

Tarika Glubin turi psichologijos magistro laipsnį bei daugiau nei 30 metų individualių konsultacijų bei darbo su grupėmis (Europoje, Indijoje, JAV) patirties. Jos darbo sritys: pirminė (primal) terapija, ankstyvosios vaikystės sąlygotumų terapija, kūno psichoterapija, porų terapija.

Tarika  sukurė transesencinę techniką (prasmingo gyvenimo raktą), kuri skatina disidentifikaciją nuo savo ego ir gyvenimą čia ir dabar.

 

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)