HARA centras

Seminarų ir mokymų grafikas


2019 09 20 10:00 iki 2019 09 22 17:00

PIRMOSIOS ČAKROS ALCHEMIJA - NUO BAIMĖS LINK MEILĖS - Atsivėrimas gyvybingumui su Sugandho (Vokietija)

Gimimas šiame pasaulyje yra gilus perėjimo procesas, kurio pradžia nėra lengva. Mūsų fiziniai kūnai išsaugo prisiminimus nervų sistemoje, audiniuose, raumenyse ir kt. nuo pat to laiko, kai mūsų kūnas vystosi motinos gimdoje. Ypatingai galingi yra atspaudai, atsiradę prieš kognityvinių gebėjimų susiformavimą.


Kūno atspaudai gali padėti mums jaustis ryšyje ir lengvume savo kūno atžvilgiu. Pavyzdžiui, švelnūs tėvų rankų prisilietimai, laikant mus kūdikystėje, jų mylintys balsai ir t.t. Tuo tarpu prisilietimo trūkumas, ankstyvas atskyrimas ar kiti sunkūs prisiminimai gali sukelti atsijungimą nuo fizinio kūno. Prisilietimo trūkumas yra skausmingas kūdikiui, todėl kūnas tai kompensuoja disociacija arba sustingimu.


Abi būklės turi skirtingą įtaką mūsų gyvenimui. Kuomet jaučiamės ryšyje su savo fiziniu kūnu, gali išsivystyti priklausymo jausmas, natūraliai vystosi stiprybės ir įsižeminimo pojūtis. Išmokstame pasitikėti: mes būsime pajėgūs susitvarkyti su visais išgyvenimo iššūkiais.


Tuo tarpu atsijungimas nuo fizinio kūno sukelia priešingus jausmus. Tikėtina, jog nepaaiškinami nesaugumai fiziniame kūne bei materialiame pasaulyje pasireikš neracionalių baimių pavidalu. Silpnumo ir energijos trūkumo jausmas gali atrodyti beveik normalus ir neįveikiamas. Pasitikėjimo trūkumas paverčia pasaulį nesaugia ir nesvetinga vieta.


Baimė yra nematoma, bet galinga savo gebėjimu užkirsti kelią gyvenimo džiaugsmui ir atsipalaidavimui. Ką daryti, kilus baimei? Pabėgti, slėptis nuo pavojaus ir laukti kol baimė kaip nors išnyks savaime? Ar padaryti save tvirtais ir tariamai stipriais, stumiant save pro visus apribojimus?


Šis seminaras, vykstantis mylinčioje ir rūpestingoje aplinkoje, suteikia galimybę priartėti prie savo baimių ir mokytis per jas, vietoje to, kad jų atsikratyti. Kiekviena baimė turi priežastį. Šio seminaro tikslas - savo baimių priežasčių atskleidimas.

 

Sugandho (Vokietija)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registracija ir informacija:
tel. +370-685-12622,
el. paštas: aidas@hara.lt (Aidas)