HARA centras

Atsiliepimai

Spalvų punktūros poveikis


Ar gali spalvų punktūra padėti sergantiems rimtomis ir sunliai pagydomomis ligomis? Taip, gali!

 

"...Mano pusseseres dukra Indrė (dabar jai 25 m.) odos problema apsuriazę turi nuo 13 metų. Odos pažeidimai pradžioj atsirado ant kojų, rankų alkūnių, paskui padengė vis didesnę kūno odos dalį, pasiekė galvą. Kauno homeopatai jai skyrė 2 mėnesių kepenų valymo ir griežtos dietos kursą. Žaizdos šiek tiek apmažėjo, bet visai nepradingo. Po kiek laiko liga vėl grįzo visu savo intensyvumu. Visus šiuos metus Indrė bandė nugalėti problemą vaistiniais tepalais. Bet ir jie ne kažin kiek padėjo. Šiek tiek sumažėję odos pažeidimai greitai vėl atsinaujindavo.

Indrei gydymą spalvų punktūra pradėjau daryti 2 savaites iki jai išvažiuojant gyventi į Angliją. Laiko turėjom nedaug, bet ir nelabai tikėjausi, kad tokią rimtą problemą šiuo metodu galima nugalėti. Odos gydymus keitė organų subalansavimui, atsipalaidavimui skirti gydymai, moterų mėgstama spalvų punktūros kaukė.

Štai jau mėnuo, kaip Indrė Anglijoje. Prieš 3 savaites, pasijungusi prie „Skype", Indrė man sušuko: „Teta Laima, mano oda sveika! Aš neatsimenu, kada tokią ją turėjau!" Nežinau, kuri iš mūsų jautėmės laimingesnes! Tikiu, kad abi! Suprantu, kad ligos atsinaujinimo grėsmė yra labai reali, o gydymo trukmė maža. Bet tai, kas įvyko - stebuklas, kuris neleidžia abejoti spalvų punktūros gydomojo poveikio efektyvumu!..."

 

Laima S., Vilnius

 

"...Mano jauniausiai dukrai dabar 10 metų. Kai buvo penkerių, labai išsigando dantų gydytojos. Išgąstis buvo toks didelis, kad vien  paminėjus vizitą pas dantistę, dukrą apimdavo panika, ji apsipildavo ašaromis. Be ašarų nepraeidavo net paprasčiausias profilaktinis patikrinimas, nepadėjo jokios gudrybės. Taip  tęsėsi  penkerius metus.


Pirmiausia ką norėjau padaryti naudodama ezogetinę spalvų punktūrą, tai padėti savo mergaitei susitvarkyti su baimėmis. Taikiau antitrauminę terapiją, bei stimuliavau tris zonas: baimės, liūdesio ir džiaugsmo.


Šią terapiją buvau atlikusi vos kelis kartus kai dukrai iškrito dantuko plomba. Su nerimu laukiau apsilankymo pas dantistę. Prieš pat vizitą dar kartą pamasažavau ankščiau minėtas zonas ir patepiau ezogetiniu aliejumi.


Šį kartą viskas buvo kitaip. Pirmą kartą po penkerių metų apsiėjom be jaudulio ir ašarų. Gydytoja  galėjo ramiai sutvarkyti dantuką, o mes su dukra labai džiaugėmės, kad spalvos taip nuostabiai veikia.


Nuo to laiko praėjo pusė metų. Mes dar kelis kartus lankėmės pas dantų gydytoją. Baimės priepuoliai nepasikartojo. Tikiuosi, kad jie pranyko visam laikui..."

 

Oksana J.,  Kaunas